3 amazon-serier du ikke må gå glip af 2019

Redaktionen — 21. feb 2019 09:54

Selvom det hurtigt kan blive en bekostelig affære at være tilmeldt flere streamingtjenester, kan det efterhånden godt betale sig med Amazons Prime video-tjeneste.

De har nemlig vist sig at være i stand til at producere helt uovertrufne serier i alle genrer på linje med Netflix og HBO.

Selvom tjenesten i starten ikke var hverken tiden, besværet eller pengene værd i Danmark, er den langsomt ved at blive bedre, og dermed værd at investere i. Ikke mindst på grund af de fremragende serier, som Amazon Prime Video er kommet med.

Her får du fem bud på, hvad du kan lægge ud med at se.

The Man in the High Castle

Denne serie er bygget over Philip K. Dicks prisbelønnede roman af samme navn. Den er produceret af Ridley Scott der tidligere har stået for at filmatisere en anden af forfatterens bøger, nemlig kultklassikeren Blade Runner og manden bag X-files Frank Spotnitz. 

Vi befinder os i en verden, hvor de allierede har tabt krigen mod nazisterne og USA er blevet delt op mellem Tyskland og Japan, men en række farlige filmruller indgyder håb om en bedre fremtid.

Den fantastiske fru Maisel

Den unge smukke pligtopfyldende, men lidt skæve, hustru og mor Midge, kaster sig ud i det spirende stand up miljø i 1950ernes New York for at bearbejde sin mands affære.

Det er hverken et let miljø eller en nem tid at være kvinde i, men Midge lader sig ikke slå ud af en smule modgang, og byder på masser af grovkornede jokes både på scenen og i hverdagen.

Der er ikke tale om sitcom, og det er i den grad en serie, der er sjov for begge køn, selvom oplægget kan lyde, som om det kun er for kvinder.

The Terror

Serien The Terror er baseret på Dan Simmos roman om de sande begivenheder omkring en farefuld flådeekspedition i Nordvestpassagens brutale miljø i 1848.

Her forsvandt kaptajn Sir John Franklin's arktiske ekspedition, da de bliver fanget i isen og står over for sult, kannibalisme, mytteri og sultne isbjørne.

American Gods

Shadow bliver hyret som bodyguard for den mystiske Onsdag, efter at han kommet ud af fængslet. Og intet er, hvad det ser ud til i denne skæve fortælling.

Serien er lavet over kultforfatteren Neil Gaimans roman af samme navn.

The Tick

I denne vanvittige superheltefortælling møder vi en bogholder med psykiske problemer, der beslutter sig for at springe ud som superhelt, og slår sig sammen med en mystisk blå superhelt, der synes at have en intelligenskvotient på niveau med en våd karklud.

Find popcornene frem og gør dig klar til rigtig mange timers kvalitetsunderholdning.

bruger kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *