3 fremragende koreanske serier, du ikke må gå glip af

Redaktionen — 16. apr 2019 16:00

Det kan være lidt udfordrende at overvinde sig selv til at se noget fra en helt anden kultur, men der gemmer sig juveler, som du ikke må gå glip af.

Asiatiske film og serier kan stille krav til sen vestlige seer, fordi måden at fortælle historier på er en smule anderledes.

Men med disse 3 serier får du god introduktion til fortællestilen i de koreanske og ikke mindst humoren, og der er tale om rigtig gode serier.

Det gode ved de koreanske serier frem for eksempelvis kinesiske eller japanske er, at de er en smule lettere tilgængelige, for et vestligt publikum.

Memories of the Alhambra

Det her er en anderledes scifi serie med et stort potentiale, og er oplagt som den første serie.

En velhavende direktør for en spilvirksomhed har taget turen til Spanien for at mødes med en ung landsmand, der bor der og som efter sigende har udviklet et meget anderledes og teknologisk vildt spil.

Mens han venter på, at den unge fyr skal ankomme, lejer han et værelse hos spiludviklerens søster, der har et nedslidt hostel i Alhambra.

Og det bliver starten på et hæsblæsende eventyr med en del tragiske hændelser undervejs.

Serien er meget flot lavet, og er en fascinerende fortælling om gaming, moralske dilemmaer, kærlighed og svig.

Serien har simpelthen det hele pakket ind i rammer som du aldrig har set før, hvad enten du er til gaming eller ej.

Possessed

En politimand, der går mere op i sit arbejde end sit udseende møde er en kvinde, der er i stand til at se spøgelser. Hun introducerer ham for den helt nye verden, og det bliver afgørende for ham og hans arbejde. Ikke mindst da en sag kaster lange skygger tilbage til fortiden.

The Sound of Your Heart

Denne serie er baseret på landets (Sydkoreas) længst kørende Webtoon-serie. Den handler om tegneren og hans alt andet end normale familie og ikke mindst hans hverdagsproblemer.

Alle i familien har fejl på hver deres underholdende måde, og det er forfriskende at se på hverdags handlinger på en helt ny måde.

Her er en god indførsel i humoren i den koreanske kultur. Dele af den er ret sjov og underfundig, og andre dele skal man lige vænne sig til, og der er altså en serie, der kører ud i absurditeterne, men det er under alle omstændigheder en god serie.

bruger kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *