3 ideer til hygge i ferien, som ikke foregår foran skærmen

Redaktionen — 20. nov 2019 09:53

Sponsoreret indhold

Rigtig mange af os bruger en stor del af vores tid foran den ene eller anden form for skærm. Computeren, tabletten, TV’et og smartphonen fylder meget hos langt de fleste af os, og det kan efterhånden være svært at finde på underholdning, der ikke inkluderer den ene eller anden form for skærm. 

Hvis du gerne vil lidt væk fra skærmene, får du tre idéer til aktiviteter, der ikke er centreret omkring skærme. 

#1: Dygtiggør dig igennem kurser 

Har du den ene eller anden form for hobby, du egentlig gerne vil fordybe dig i, men som du typisk ikke får prioriteret i hverdagen? Så er det oplagt at bruge en del af din ferie på at dykke ned i netop denne. Det kan du for eksempel gøre hos WeTeach.dk, hvor du kan tage alverdens forskellige kurser. Her tilbyder de alt lige fra foto- og strikkekurser til hundetræning med din hund

Godt nok foregår kurset online, og aktiviteten er derfor ikke helt uden skærm. Når først du har taget dine videolektioner, vil du imidlertid ikke længere have brug for en skærm, men du kan derimod fordybe dig i for eksempel strikning eller hundetræning, alt efter hvad du foretrækker. 

#2: Dyk ned i fantastiske verdener i bøger 

En ferie er en perfekt anledning til at få læst nogle af de mange bøger, du ikke får læst i hverdagen. I dag er der rigtig mange mennesker, der vælger at lytte til bøger frem for at læse dem, og det kan der både være fordele og ulemper ved

Mange vælger imidlertid lydbøgerne, fordi de på den måde har mulighed for at ”læse” en bog, samtidig med at de går en tur eller klarer opvasken. I en ferie har du med større sandsynlighed tid til faktisk at læse en fysisk bog, så udnyt gerne dette, hvis du fortsat er glad for fysiske bøger. 

#3: Gå på opdagelse i naturen 

Langt de fleste mennesker holder af at være udenfor, men desværre kan det være svært at finde tid til eksempelvis de lange gå- og løbeture. I en ferie har du sandsynligvis for en gangs skyld tid til virkelig at drage på opdagelse, så kom endelig ud i det blå. 

Uanset hvornår på året du har ferie, er der store oplevelser at komme efter ude i den danske natur, og om du er alene eller sammen med andre, kan du få glæde af eksempelvis skovture. Er der tale om en sommerferie, kan turen kombineres med badning i en af de danske søer. Er det derimod i en vinterferie eller juleferie, du har tid, er det oplagt at kombinere turen i naturen med varm kakao i termoflasker og hygge under et tæppe.

bruger kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *