3 skæve og hylende morsomme serier

Redaktionen — 21. apr 2019 14:42

Der er sjove serier, og så er der de serier der er så skæve, at det er nærliggende at tro, at folkene bag må have røget urter, der ikke er helt lovlige.

Selvom beskrivelsen af serierne ikke umiddelbart lyder til at falde ind under de kategorier, som du normalt ville opsøge, bør du tjekke dem ud alligevel, hvis du kan lide at grine højlydt af mærkelige twist i handlingen.

Insatiable

Den tykke teenagepige Patty er blevet sin overvægt kvit og sætter sig for at tage hævn over alle dem der har behandlet hende dårligt ved at vinde skønhedskonkurrencer. Uanset omkostningerne. 

Hun allierer sig med en tidligere coach på området, der tidligere er blevet vanæret i miljøet, og derfor er stoppet.

De lyder måske ikke umiddelbart som en serie, der er for alle, men det er det, og der bliver gjort stygt grin med det ret latterlige miljø, der befinder sig omkring konkurrencerne. Prøv bare at se de første par episoder, og du vil ikke kunne slippe serien igen.

Sæson 2 kommer i 2019, så gå i gang med at se den første i år på Netflix.

The Santa Clarita Diet

Det kan være udfordrende nok at nå det hele til hverdag, hvis du har en familie, men forstil dig så at du samtidig skal skjule for omgivelserne at du faktisk er en vaskeægte zombie.

Det lykkelige ægtepar Sheila og Joels liv ændrer sig drastisk, da Sheila pludselig bliver zombie. Den støttende ægtemand bakker sine kone op i den nye ”hobby”, mens de forgæves forsøger at holde deres teenagedatter og hendes ven ude af deres foretagende. Det lykkes på ingen måde og heldigvis for det, for de snarrådige unger kommer til at redde deres røv mere end en gang.

 Sæson 3 er kommet på Netflix, og vi venter spændt på sæson 4.

The Magicians

Ved første øjekast ligner det en denne serie måske en x-rated og mindre vellykket version af Harry Potter eller Løven, heksen og garderobeskabet, men tag ikke fejl af serien, og hæng på gennem den første sæson.

The Magicians er på trods af de en indimellem noget kedelige plots ret sjov, fuldstændig uforudsigelig og en smule grænseoverskridende. 

Hvor tit er det for eksempel, at du ser en kentaur skide, mens han er ved at forklare diagnosen på patienten? Eller at verden kun kan reddes, hvis du drikker sæden fra en pænt klam gud? Eller hvor du for at kunne løse en gåde ender med at skulle leve i et livslangt homofilt forhold med en af dine venner?

Eksemplerne er mange og du kan se alle sæsonerne på HBO. Den nyeste sæson er gået i gang, så binge løs.

bruger kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *