4 anderledes romantiske film uden for meget ”pladder”

Redaktionen — 06. apr 2019 07:59

Er du ikke til almen pladderromantik og tårepersere, er der her 3 gode bud på film i den romantiske genre som du kan se sammen med din partner uden at få kvalme.

Isn´t It Romantic (2019)

Den australske komiker Rebel Wilson, der efterhånden har slået sit navn fast i Hollywood med Brudepiger og Pitch Perfect, har hovedrollen i denne romantiske komedie om den store kærlighed eller manglen på samme.

Natalie er træt af at høre om urealistisk romantik, men en dag kommer hun ud for en ulykke. Og vågner op i sin helt egen romantiske komedie.

Det synes hun mildt sagt er grusomt irriterende ikke mindst fordi det er umuligt at have sex med andre – der klippes simpelthen til morgenen efter – så hun er ikke overraskende godt frustreret.

About Time (2013)

Tim har ikke rigtig fundet ud af det med kærligheden, men da hans far afslører en familiehemmelighed, beslutter Tim sig for at bruge den i sin jagt på at finde kvinden i sit liv.

Kunne du lide film som Love Actually og Fire bryllupper og en begravelse, vil du med garanti kunne lide About Time også. Den er nemlig lavet af ingen ringere Richard Curtis, der også stod bag de to andre klassikere, der nok er romantiske, men indeholder finurligheder og humor nok til at du ikke brækker dig i lårtykke stråler over emnet.

Jeg er ikke en letlevende mand (2018)

Den kvindeglade og noget mandschauvinistiske Damien ender en dag i en verden, hvor det hele er vendt på hovedet. Kvinder opfører sig som mænd og mænd som kvinder, og det kræver en del tilvænning for en fyr som Damien, der er vant til at få alt på sin måde – ikke mindst kvinder, romantik og sex.

Og kan han overhovedet finde få noget af det i sådan en virkelighed?

A Good Year (2006)

Ridley Scott og Russell Crowe er måske ikke navne, som man typisk vil forbinde med romantiske komedier, men det er ikke desto mindre tilfældet her. Den smarte forretningsmand Max (Russel Crowe) arver en vingård i Frankrig, og bliver nødt til at tage dertil for at få den solgt.

Selvom den rummer minder, er han overhovedet ikke interesseret i det liv sådan en kan medføre… og dog for det viser sig, at der er flere ting der trækker i ham i den del af verdenen og at han stadig kan blive overrasket - ikke mindst over sig selv.

Du finder dem alle på Netflix med undtagelse af About Time, som kan lejes billigt på de forskellige filmudlejlningstjenester.

bruger kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *