5 bedste stand up shows med kvinder på Netflix

Redaktionen — 19. mar 2019 21:20

Her kan du se, hvem der er de 5 bedste kvindelige stand up komikere på Netflix som du skal hold øje med, uanset hvilket køn du er.

Hører du til dem der elsker et godt grin, er Netflix klart den bedste tjeneste til at opfylde det behov, og der er et godt udvalg af komikere af begge køn, men hvad skal du så vælge, når du sidder der, for du gider jo heller ikke at spilde tiden på noget der ikke er hylende morsomt.

Der er mange flere hysterisk morsomme kvinder derude, men desværre har Netflix endnu ikke dem på den danske udgave af tjenesten.

Sarah Silverman – Speck of Dust

Amerikanske Sarah Silverman har været i gang i rigtig mange år og kan nærmest kaldes stand up royalty. 

Og selvom hun ikke ser sådan ud, har hun for længst passeret de 40 år, og besidder alt den komiske finesse der skal til at være virkelig grov, sjov, kikset, fræk og klam og så slippe afsted med det, som andre kvindelige komikere som Amy Schumer forsøger at eftergøre, men fejler på. Se, hvorfor hun styrer i dette show.

Ellen Degerenes - Relatable

Ellen Degeneres er ikke mindre end en legende inden for stand up. Med sine 60 år har hun været med siden dengang, hvor kvinder i branchen ikke blev taget seriøst, og hun har oveni det måtte kæmpe mod det hykleri og den modstand som hun har mødt på grund af sin seksualitet. Relatable er hendes første show siden 2003, og hun er på toppen.

Iliza Schlesinger - Elder Millenial 

I den yngre og fødedygtige afdeling finder vi Iliza Schlesinger, der også er helt sin egen. Efter den lidt kedelige og skuffende efterfølger til succesdebuten Warpaint, har hun rejst sig igen i fuld højde og inviterer til et godt grin, der giver sin egen generation tørt på.

Kathrine Ryan – In trouble

Kathrine Ryan har en del af det, som den nu afdøde Joan Rivers også havde. Hun er ikke til at kontrollere, og kan nå at være upassende på så mange måder, at mange af hendes kollegaer af begge køn, kun kan drømme om at nå hende til sokkeholderne.

Ali Wong – Baby Cobra

Ali Wong er en af de nyere kvindelige komikere, der har taget verden med storm. Hun er helt sin egen og hendes stil er original.

bruger kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *