5 fængende spanske fortællinger på Netflix

Redaktionen — 10. apr 2019 08:41

Spanien er levereringsdygtige i kvalitetsindhold i alle genrer, så gå ikke glip af de mange gode titler på Netflix.

Der har altid være noget særligt ved det spanske temperament, og det skinner ikke mindst igennem i mange af deres film og serier.

Her kan du se alt fra krimi til komedie og gyser og storslåede drama.

Omstillingsdamerne

Det er ikke let af være kvinde i 1928, og heller ikke for smykketyven Lidia, der er på flugt fra sin fortid og havner som omstillingsdame sammen med en livlig gruppe unge kvinder i en spansk storby.

Det er alt andet end kedeligt at følge de unge kvinders opgør med samfundets normer.

Gran hotel

I dramaet her opsøger en ung mand det mondæne hotel for at få ansættelse på det fasionable sted i starten af 1900-tallet. Men han er der ikke bare for at få et job som tjener. 

Han er der først og fremmest for at finde ud af, hvad der rent faktisk er sket med hans søster som forsvandt fra hotellet under mystiske omstændigheder.

Det bliver en udfordrende og spændende rejse, der byder på fristelser som det har været svært for han at forudse, og nu må finde ud af takle sammen med sit dobbeltliv.

El bar

En hel almindelig dag i en helt almindelig spansk storby, sker der pludselig mystiske ting og sager på en bar, hvor en række meget forskellige mennesker befinder sig af forskellige årsager.

Gruppen bliver spærret inde i baren, og det er tydeligt, at omverdenen ikke ønsker at være i kontakt med dem, men hvad er det der sker, og hvorfor?
Og vil det lykkes dem at blive genforenede med deres normale liv.

Bitre margueritter

Rosa Vargas arbejder I forbundspolitiet og tager til en lille by galicisk by for at efterforske en ung piges forsvinding. Snart viser det sig, at landsbyen er fuld af hemmeligheder, og at den savnede teenager kun er en del af meget større og kompleks historie.

La Tribu

I den sjove ende af skalaen finder La Tribu, der handler om en skandaleplaget forretningsmand, der har svært at gemme sig efter at han er blevet en viral sensation, efter at han så at sige er blevet taget med bukserne nede. 

Men så mister han hukommelsen, og det fører ham i retning af et andet liv, hvor han bl.a. får kontakt med sin biologiske mor og hendes venner.

bruger kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *