5 fantastiske krimiserier på Netflix der får dig gennem vinteren

Redaktionen — 24. feb 2019 16:37

Her kan du se, hvilke 5 kvalitetskrimier der er værd at slå de sidste kolde måneder ihjel med, mens vi venter på foråret.

Når mørket trænger sig på, og du er godt træt af vinterens smat, sjap og kulde, er det tid til at sætte sig til rette under tæpperne i sofaen og finde den indre detektiv frem.

Når du ikke kan gå på jagt efter sol og varme, kan du meget passende gå på jagt efter iskolde mordere sammen med lovens lange arm og andre helte i stedet.

Her får du fem bud på krimiserier, der udfordrer, underholder og begejstrer og er ikke mindst er i en klasse for sig selv.

The Alienist

Serien foregår I New York i det 19 århundrede, hvor avistegneren John Moore slår sig sammen med psykologen Dr. Laszlo Kreizler, da der sker en række bestialske mord på børn og unge. 

Sammen med kvinden Sara Howard, der arbejder hos politiet, sætter de ind i jagten på, hvad der viser sig at være en seriemorder.

Dette er ikke en serie for sarte sjæle.

Mindhunter

Mindhunter er baseret på en virkelig historie om de to FBI-agenter, der som de første satte sig for at finde ud af, hvad der kendetegner en morder, og som står bag betegnelsen “seriemorder”.

Serien er lavet af Seven-instruktøren David Fincher.

Broadchurch

En efterforsker og en lokal betjent får til opgave at efterforske mordet på en lokal dreng i den ellers fredelige flække, og sagen viser sig at være alt andet end ligetil både for politiet og for byens indbyggere.

Denne serie skiller sig på mange måder ud fra de fleste andre krimiserier, selvom den på overfladen synes at minde om dem.

Bletchley Circle

I 1952 samles fire kvinder, der under den nyligt overståede krig alle har arbejdet for kodebrydningscentret Bletchley Park.

De sætter sig for at finde frem til den seriemorder, der hærger området, og som politiet ikke kan fange.

Det er ikke en ufarlig opgave, og den kalder på alle deres talenter og erfaringer fra deres tidligere job.

Trapped

I en afsidesliggende by på Island dukker en torso op i havnen, og det river op i gamle sår i det lille lokalsamfund, der ovenikøbet samtidig plages af et kraftigt vinter-uvejr, der isolerer det lille samfund fra resten af øen. 

Det lokale politi bliver presset til bristepunktet, og det samme bliver byen.

bruger kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *