5 freaky serier der får dig til at grine din røv i laser

admin — 19. maj 2019 21:09

Der er sjove serier, og så er der serier, der bevæger sig på kanten af det vanvittige.

Her får du 5 bud på serier, som du ikke må gå glip af, hvis du elsker et godt grin. 

Happy! (2017-)

Happy er en lille lyseblå flyvende enhjørning, der kun viser sig for den lille pige Hayley og hendes far Nick Sax, der er en udbombet og alkoholiseret lejemorder, der nu må forsøge redde datteren fra en farlig kidnapper.

Men de ting han kommer ud for undervejs er nok aldrig set i serier om helte der skal redde små piger og i det hele taget nok sjældent set. Serien kan ses på Netflix.

Bonding (2019)

Petes veninde arbejde som dominatrix ved siden af sine studier, og hyrer ham til at være sin assistent. Jobbet resulterer i opgaver og hændelser som Pete ikke havde forudset i sin vildeste fantasi, og selvom det ikke altid er sjovt for Pete, så er det helt sikkert sjovt for os andre. Serien kan ses på Netflix.

Miracle Workers (2019)

Steve Buscemi er Gud - bogstaveligt talt - i denne nye serie, og han er pænt træt af jorden og alle dens problemer, så han er fast besluttet på at udslette menneskeheden og jorden, hvilket heldigvis ikke falder i god jord hos to af englene, Daniel Radcliffe og Geraldine Viswanathan, der nu må prøve at overbevise chefen om at menneskeheden er værd at redde.

Serien har netop fået premiere på HBO

The Tick (2017-)

Der er serier om superhelte og så er der The Tick!
Her er dømt 100 % muskler 100 % hjerter, men i omegnen af 0 % hjerne, når Tick og hans trofaste følgesvend Arthur begiver sig ud på deres underlige missioner for at redde byens borgere fra deres nemesis og af og til de andre superheltes gerninger. Serien kan ses på Amazon Prime.

The Magicians 

Denne serie er ikke af den type, som man ser for det gode plot – det er af den type serier som du ser, fordi du bare må se, hvad skaberne nu har fundet af lårklaskende og skæve tiltag undervejs.

På overfladen ligner den i starten lidt en dårlig Harry Potter/Narnia efterligning med mere sex, men når du er kommet længere ind i den, viser det sig at baggrunden ikke kunne være mere er ligegyldig. Serien kan ses på HBO.

bruger kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *