5 skønne filmoplevelser du kan dele med ungerne

Redaktionen — 29. mar 2019 20:36

Netflix har et godt udvalg for såvel store som små, men det sjældent at det er lige sjovt for begge størrelser at se det samme. Her får du 5 bud på animerede film, der giver alle en god oplevelse.

Det kan være hyggeligt at se film med børnene, men det sker også ofte at fornøjelsen er helt på deres side. Men heldigvis er der en del filmproducenter der tager højde for det, og kan finde på at lægge et ekstra lag ind tiltænkt voksne eller blot har forstået at skabe en fortælling, der er fængende for alle størrelser.

Her får du 5 bud film der er underholdende både for dig og de unger, som du kan vælge at se dem sammen med.

Despicable Me 1-3

Der er hele tre film i serien efterhånden om forbrydergeniet med de små gule og supernuttede hjælpere, og der er sørget for ting som vi voksne også kan trække på smilebåndet af ind i mellem i dem alle.

Megamind

Her er vi et superhelteunivers, og tilmed et ganske sjovt et af slagsen. Det er ikke let at være en feteret superhelt, men det er endnu sværere at være en tidligere skurk, der forsøger at skabe sig et nyt liv som superhelt. Det giver en række mærkværdige situationer, der udløser en del grin.

Sådan træner du dine drage 1-2

Det er en lidt mærkelig sammenblanding af vikinger og drager, men det er faktisk også en sjov og hyggelig fortælling, der venter i de to film, der sagtens kan ses og både børn og voksne. 

Undgå dog at forveksle dem med den serie, der blev lavet om de samme karakterer, for så kommer du til at kede dig ihjel.

Horton og støvfolket

Er børnene for små til de nævnte, er Horton og Støvfolket et rigtig godt bud på en sød og anderledes film, som kan ses af alle. Og du behøver ikke at være vokset op med Dr. Seuss univers for at falde den, man kan ikke andet end smile, når man forlader universet igen.

Shrek 1-3

Sidst med ikke mindst er der historien om trolden Shrek, der bare ville være i fred, men alligevel ender med prinsessen og det halve kongerige. Specielt disse film har forstået at kræse om de voksne i en sådan grad, at filmene faktisk også fint kan ses uden ungerne, hvis der en dag skal plejes tømmermænd eller lignende.

bruger kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *