De 3 sjoveste break up film

Redaktionen — 14. apr 2019 03:53

Nogle gange er de sjoveste kærlighedsfilm bare dem, hvor det hele sejler frem for dem, der kun går ud på, at to mennesker på skal finde hinanden.

Romantiske komedier er der nok af, men ligner også ofte hinanden ret meget i deres opbygning, og derfor er det rart med et afbræk, hvor det handler om at komme sig over slutningen på forhold i stedet.

De er ofte også sjovere.

For selvom ingen af os bryder os om at blive vraget, kan der være ret god underholdning i at se, hvordan andre folk forsøger at komme tilbage til overfladen.

Alle filmene kan ses på Netflix.

The Breaker Upperers (2018)

New Zealand er kendt for sin lidt skæve og underspillede humor, og denne film er ingen undtagelse. De to veninder Jen og Mel har deres egen lidt specielle virksomhed.

Den går ud på at slå op på vegne af andre folk på kreative måder, så folk der har svært ved at få det gjort alligevel kan komme ud af deres forhold. Forretningen går ellers godt, men så får den ene af dem kvaler med samvittigheden, for hvad med ”ofrene”?

Det fører til problemer mellem de to kvinder.

Soltera Codiciada (2018)

Det er ikke så tit der er peruvianske film på plakaten, men Single på godt og ondt, som er filmens danske titel, er en anderledes og ikke mindst morsom fortælling om at blive single igen.

Da Mafe’s hipsterkæreste gennem seks år slår op med hende, og hun vågner op i sit badekar med tømmermænd og pizza i håret, skal hun til at vænne sig til livet som single.

Men det er ikke let, når man er dybt ulykkelig, så hun beslutter sig for at lave en blog om at komme ovenpå igen.

Og hendes forsøg på at genfinde sig selv, er måske ikke sjove for hende, men det er det for alle os andre.

Crazy Stupid Love (2011)

Cal (Steve Carrel) er en midaldrende mand, hvis kone (Julianne Moore) vil skilles, og det er ikke let at takle familielivet og samtidig vænne sig til den nye tilværelse som single. Og da slet ikke, når man er noget rusten ud i at få genetableret kontakten med det modsatte køn.

Derfor allierer han sig med en yngre mand Jacob (Ryan Gosling), der skal lære ham at genfinde sin mandighed og ikke mindst at få kvinder på krogen igen. Noget Jacob mestrer til fulde.

bruger kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *