De 4 bedste film om aktiehandel

Redaktionen — 11. dec 2020 08:44

Sponsoreret indhold

Du kender godt den type film. Dem, der handler om aktiehandlere og andre folk, der tjener en masse penge på aktiemarkedet. De kan et eller andet, og de har en særlig stemning over sig. Vi har fundet 4 af de bedste film, der omhandler aktiehandel på en seriøs, tragisk og virkelig sjov måde. Læs videre her.  

Der findes mange typer af film derude. Film om aktiehandel lyder umiddelbart som en kedelig omgang, men den type film kan faktisk være fyldt med masser af drama og ikke mindst komik. Og aktiebørsen har været scene for nogle af de skønneste og sjoveste dramaer i nyere filmhistorie. Her finder du vores bud på de 4 bedste derude.

Wall Street

Det er den ultimative 80’er film. Greed is good, som Gordon Gekko siger i filmen. Det sætter ligesom tonen og stemningen for resten af filmen, og det ender da også galt for nogle af filmens hovedpersoner. Vi skal ikke spoile filmen her, men den bliver betragtet som en af Oliver Stones bedste, og den står som et godt eksempel på Reagan-æraens ultrakapitalisme.

The Big Short

Denne film formår at blande humor og drama og gøre nogle svært tilgængelige begreber forståelige for alle. Med store stjerner som Christian Bale, Brad Pitt og Steve Carrell, forsøger filmen at gøre os klogere på, hvordan finanskrisen i 2008 overhovedet kunne lade sig gøre. Det har givet os et fremragende drama, der også blev hædret med bedste manuskript ved Oscar-uddelingen i 2016. 

The Wolf of Wall Street 

Martin Scorsese er altid garant for en god film, og med Leonardo Dicaprio i hovedrollen sikrede han sig stor succes med denne film, der også handler om aktiemarkedet i 80’erne og om alle de skøre ting, som man kunne slippe afsted med dengang. Coke og kvinder var på dagsordenen, og der er næsten intet godt drama, uden nogen laver noget ulovligt. 

Bossen og Bumsen

Denne julefilm, der på originalsproget hedderTrading Places, bliver af mange mennesker, også i Danmark, opfattet som en klassiker. Dan Aykroyd og Eddie Murphy brillerer i rollerne som et overklasseløg og en hjemløs, der bytter plads som en del af en uvildigt væddemål. Det ender med en tur på børsen, og du skal holde tungen lige i munden, hvis du gerne vil lære noget om begreber som corner the market oginsider trading

Hvis du er interesseret i dit eget aktieeventyr, så kan du finde din investeringsplatform her. Hos Mininvestering kan du blive meget klogere på, hvordan du kommer i gang med aktier. Der er nemlig gode muligheder for at tjene penge, og du kan varme op ved at bliver inspireret af vores 4 bud på de bedste film om aktiehandel. Kom godt i gang allerede i dag. 

bruger kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *