De 4 sjoveste familier der har deres egne serier

admin — 08. jun 2019 15:10

De fleste familier er dysfunktionelle på deres helt egen måde, men de her er det på den sjove måde, der grænser til det absurde. Se hvilke tre, du ikke må gå glip af.

Modern Family

Denne serie er lavet som en mockumentary, altså en serie der er bygget op som en dokumentar/realtyserie, hvor personerne kommenterer handlingen undervejs.

Det skriver Dagens.dk.

Familiens ældre overhoved Jay er gift med den smukke, yngre og temperamentsfulde Gloria, der har medbragt sønnen Manny. Hans to voksne børn - den homoseksuelle Mitchel og den konkurrenceliderlige Claire og deres ægtefæller og børn er omdrejningspunktet i denne prisvindende serie, der nu kører på sin 11 sæson og har vundet mere end 100 priser gennem tiden og været indstillet til langt over 300 nomineringer.

Serien kan ses på Netflix.

Life In Pieces

Denne serie kører nu på sin fjerde sæson, og her er der tale om en værdig konkurrent til Modern Family, selvom den er en smule undervurderet.

Serien har adskillige prisnomineringer bag sig, men har endnu til gode at vinde. Det skal dog ikke komme serien til skade, for den er trods alt oppe mod en sværvægter som Modern Family.

Serien er desværre lidt svær at få fat på herhjemme, men den kan ses på Amazons Prime Video mod individuel betaling.

Det kan derfor være en god idé at skrive til Netflix og lægge pres på, for man har tidligere kunne se første sæson af denne sjove serie her.

Arrested Development

Michael Bluth tvinges til at være det fornuftige overhoved, der holder sammen på forretning og slægtninge i denne rige og forkælede familie, da faderen ryger i fængsel for at være lidt for kreativ.

Det er ikke noget let job, når familiens medlemmer nærmest konkurrerer om at være den mest dysfunktionelle i forsamlingen.

Serien har vundet over 50 priser og er efter en længere pause tilbage, så du kan følge familiens mange uforudsigelige udskejelser på Netflix.

Grace og Frankie

Her bliver to dysfunktionelle familier til en, da Frankie og Graces ægtemænd gennem et helt liv beslutter sig for at forlade dem, for at springe ud som homoseksuelle sammen. 

Det vender ikke alene op og ned på de to kvinders hverdag, men også på deres familiers og de voksne børns relationer til hinanden, når alle skal forsøge at finde sig selv og hinanden i den nye konstellation.

Serien kører på sin sjette sæson og har været nomineret til over 40 priser. Serien kan ses på Netflix.

bruger kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *