De 5 bedste Bruce Willis film

Redaktionen — 14. apr 2019 03:57

Se, hvilke fem film med den legendariske skuespiller du skal se eller gense, hvis du keder dig i påsken.

Det kan godt være, at Bruce Willis efterhånden nærmer sig ”pensionsalderen”, men han er langt fra at trække sig tilbage og kalenderen er godt fyldt op med projekter for 2019 også.

Den talentfulde og mangesidede skuespiller har 1980’erne, hvor verden lærte ham at kende bevist, at han både mestre roller som hård negl, rar mand med bløde værdier og ikke mindst komiske figurer og charmetrold.

Filmene på denne liste har måttet kæmpe for deres plads, for der er mange fede, actionfyldte eller sjove valgmuligheder.

Moonrise Kingdom

Denne ret søde film byder på en aldrende Bruce Willis som lokal betjent, der forstår at takle udfordringer med sindsro. Og det gør han overbevisende.

Som altid er det lidt svært at beskrive, hvad filmen går ud på, når der er tale om Wes Andersons univers, uden at få den til at lyde banal, så her er du bare nødt til at se og nyde den.

The Sixth Sense

Filmen der blev nærmest legendarisk med sit plot-twist og viste Bruce Willis fra den alvorlige side samt hans blændende talent for de mere stille roller også. Her er han børnepsykolog, der skal hjælpe en dreng, der ser spøgelser.

Døden klæder hende

Det kan være svært at forestille Bruce Willis som uattraktiv, men det er det lykkes til fulde i denne komedie at gøre Willis ikke-lækker. Alligevel er han omdrejningspunkt for de kvindelige hovedpersoners begær i denne dybt underholdende fim. Man er vel Bruce Willis!

Sin City

Denne fantastiske film begejstrede både publikum og anmeldere og er et af de eksempler på, hvor godt det faktisk skal gøres, når tegneserier formateres til det store lærred. 

Bruce Willis spiller overbevisende John Hartigan, der skal sørge for at retfærdigheden sker fyldest i dette dystre univers.

Die hard

Man kan ikke nævne Bruce Willis uden at nævne den eller de legendariske Die Hard-film, der for alvor kastede den allerede kendte serieskuespiller fra serien Moonlightning ud i rigtig verdensberømmelse med karakteren John McClane, der i 1988, som ene mand, må redde alle i bygningen ved en julefest– ikke mindst sin kone – fra en flok tyske terrorister, der ikke er til at spøge med.

Her bevidste han, at actionfilm og actionhelte ikke behøver at tage sig selv gravalvorligt – heller ikke selvom der er liv på spil.

bruger kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *