De 5 bedste mandlige stand up komikere på Netflix

Redaktionen — 21. mar 2019 13:01

Se, hvilke 5 mandlige komikere der er must see på Netflix i øjeblikket.

Hører du til dem der synes, at den mandlige stand up scene er en ensformig strøm af mænd der brokker sig over ølmave, kvinder og børn, så er det fordi du ikke har stiftet bekendtskab med disse 5 sværvægter inden for genren.

Dave Chappelle 

Amerikanske Dave Chappelle, der gæstede Danmark sidste år, trak fulde huse i Royal Arena, og det er ikke uden grund at han sammen med kollegaen Jon Stewart kunne fylde den kæmpemæssige arena. Alle Chappelles shows er anbefalelsesværdige, så kast dig over ham og hans skæve livsbetragtninger så hurtigt du kan.

Jim Jefferies

Jim Jefferies er oprindeligt fra Australien, og måske er det en af grundene til, at han tit ender i situationer som ville få andre komikere til at rødme og overveje om den joke nu også går. Og hans slipper afsted med det.

Han har flere anbefalelsesværdige shows liggende på Netflix i øjeblikket og han er altid god for en eller flere grænseoverskridende historier. 

Jefferies kan noget som de færreste stand up komikere faktisk formår, for han er en sand storyteller, der formår at trække en historie ud på den mest underholdende måde.

Daniel Schloss

Britiske Daniel Schloss er i den yngre del af skalaen, men det skal man ikke lade sig narre af. Her er en komiker med et helt særligt talent, der i den grad giver sine jævnalderende kollegaer baghjul, uanset hvor dygtige de ellers måtte være. Schloss har hele to fremragende Live show liggende hos streamingtjenesten, og de skal ses i rækkefølge.

D.L Hughley

Lad dig ikke narre af D.L Hughley lidt pimp-agtige hat. Der gemmer sig mange interessante betragtninger i det 55 årige hoved, der er ud over det sædvanlige. Han er ikke bange for varme kartofler, hverken når det gælder politik, sin opvækst eller de kendte, så kast dig endelig over hans show ’Contrarian’.

Ricky Gervais

Engelske Ricky Gervais fik sin debut som komiker i en ret sen alder. Det var først som 40-årig, at han slog igennem som og han har siden begejstret verden med sine skæve serier og ikke mindst hans skamløse stand up shows, hvor han (nogle gange) slipper afsted med at sige ting, der går langt over stregen.

For Ricky krydser den gerne i jagten på et godt grin, og det gør han selvfølgelig også i showet ’Humanity’.

bruger kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *