De 5 bedste tømmermandsfilm på Netflix i april

Redaktionen — 06. apr 2019 07:30

Se, hvad du skal streame dagen efter påskefrokosten, hvis du ikke lige kan overskue en serie.

Når hovedet værker og det er småt med energien, er det rart at kunne sætte noget på, der ikke kræver den helt store tankevirksomhed, men alligevel formår at underholde.

Her får du 5 bud på, hvad du kan hygge dig med, mens du kommer dig oven på påskens frokoster.

Hvis jeg var dig (2011)

I The Change-up bytter Dave (Jason Bateman) og Mitch (Ryan Reynolds) plads ved en fejltagelse, da de vågner op i hinandens kroppe og liv dagen efter en bytur. 

Det bliver noget af en omvæltning for dem begge, da Dave er familiefar med tre små børn, mens Mitch lever det glade ungkarleliv, og nu må de begge omstille sig på måder, som de slet ikke havde forestillet sig.

Det kommer der nogle hylende morsomme situationer ud af.

De satans chefer 1 (2011) og 2 (2014)

I disse to film, hvor Horrible Bosses 2 er en direkte efterfølger, er tre mænd rigtig trætte af deres ulidelige chefer og planlægger at myrde dem på god gammeldags manér, så hver slår en af de andres chefer ihjel.

Det er dog lettere sagt end gjort, og de stjernespækkede film er hysterisk morsomme.

Se bl.a. Jennifer Anniston, Kevin Spacey og Russel Crowe som de alt andet end sympatiske chefer, der ikke er til at leve med.

Spider-Man Homecoming (2017)

Selvom filmen er fra 2017, er den først lige landet på den danske Netflix og den er bestemt et kig værd, når du har brug for lidt underholdning, der ikke er alt for indviklet.

Her møder vi Peter Parker tilbage som skoleelev, og det er ikke helt let at være superhelt og almindelig teenager på en og samme tid.

The Dirt (2019)

I The Dirt får du historien om rockbandet Mötley Crüe, og hvordan de endte med at blive et af de mest berygtede bands i rockhistorien.

Her er sex, drugs og rock’n roll for alle pengene.

Kevin Hart Irresponsible (2019)

Magter du ikke at følge med i et plot, er stand up et godt alternativ, hvor du kan læne dig tilbage og få rørt lattermusklerne uden at skulle bevæge dig ellers.

Den rutinerede komiker Kevin Harts helt nye speciel er netop landet, og her tager han et godt og grundigt kig på de fejltrin han har begået i sit liv.

bruger kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *