De 5 sjoveste film og serier om zombies

Redaktionen — 16. feb 2019 17:58

Zombier har aldrig været mere populære, og mens nogle serier og film er blodige dommedagsscenarier, er andre blot til spas, gak og hjerner.

Verden synes de seneste år at være blevet bidt af zombier.

De levende døde er ikke længere kun henvist til at være enten klassikere som Dawn of the Dead og 28 Days Later eller B-film som Devil’s Playground fra 2010, hvor zombierne pludselig er i stand til at lave parkour, når de er genopstået eller Zombie Women of Satan fra 2009 – her siger titlen vist det hele.

Men ud over de mange kvalitetsserier og film, der er kommet og som behandler emnet på et lidt alvorligere plan, der faktisk også kommet en række uimodståeligt sjove komediefilm og serier om de hjernehungrede forhenværende døde.

Her får du 5 bud på film og serier, som skal unde dig selv at tjekke ud, hvis du er til grin med gys på.

Shaun of the dead

Denne film er ikke mindre end en klassiker, inden for zom-com – altså zombie comedy, og blev en kultfilm i det øjeblik den kom ud. Simon Pegg og Nick Frost spiller hovedrollerne, og filmen handler om Shaun, der lever et almindeligt stille liv, indtil den dag, hvor zombie apokalypsen bryder ud, og så får han ellers travlt med at redde familie og venner.

Izombie

Her møder vi Liv, der efter en fest vågner op som zombie og tager job hos en retsmediciner, så hun kan snacke løs på de hjerner, der kommer ind i forbindelse med mord og samtidig assistere politiet i deres arbejde med at opklare dem.

Død sne 1 + 2

I Død sne 1 stifter en gruppe norske unge bekendtskab med Nazi-zombier i det vinterfrosne landskab på underholdende vis. Ingen tvivl om, at det er en fremragende film, men en del af plottet er jo lidt set før. Død Sne 2, der er den direkte fortsættelse til den første, bevæger sig til gengæld til steder, hvor ingen anden zombiefilm har været før. Men den kan ikke ses uden nummer 1, og du kan med fordel se dem begge på en gang.

The Santa Clarita Diet

Drew Barrymore og Timothy Olyphant spiller ejendomsmægler-parret Sheila og Joel, hvis hverdag ændrer sig drastisk, da Sheila dør og bliver til en zombie. 

Det kan godt være, at de ikke synes, at det er morsomt, men det er hysterisk sjovt for publikum.

Fido

Har du nogensinde overvejet at få dig en kælezombie?
I Fido befinder vi os i en 1950er-agtigt verden, hvor det ved hjælp af teknologi er lykkes at tæmme zombierne. De får et halsbånd på, og så kan zombies igen kan færdes blandt mennesker, men de er lidt medtaget af deres tilstand, så de bliver holdt som kæledyr/tyende, i stedet for at vende tilbage til deres eget liv.

Zombien Fido flytter ind hos en lidt dysfunktionel familie og vender op og ned på deres hverdag.

bruger kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *