De 5 sjoveste superheltefilm gennem tiderne

Redaktionen — 21. feb 2019 09:51

Der er ikke noget, der kan live op på en kold vinterdag eller en regnfuld sommerdag som spandex, slag og sjove replikker.

Superhelte der ikke tager sig selv seriøst, er bare sjovere end de polerede og alvorlige typer.

For helt ærligt, hvem kan tage en voksen mand i for stramt tøj alvorligt, og de fleste af superheltegenrens film har fortsat mænd som omdrejningspunkt og kvinder på sidelinjen (der slipper noget heldigere fra at gå i tætsiddende tøj.)

Se, hvilke fem film i superheltegenren, som du skal forkæle dig selv med.

Guardians of the Galaxy (2014)

Her følger vi småforbryderen Peter Quill (Chris Pratt), der sammen med en gruppe intergalaktiske kriminelle må tage kampen op mod en fanatisk skurk, der vil overtage universet.

Filmen byder på masser af skæv humor og skønne toner fra fortiden.

Deadpool (2016)

Du kommer til at opleve situationer, som du ikke havde forestillet dig i din vildeste fantasi fra vinkler som du ikke vidste eksisterede i denne vanvittige film, der har Ryan Reynolds i hovedrollen som Deadpool. Det er ikke første gang, at han spiller superhelt, men det er første gang, at der er kommet et godt resultat ud af det, og det ved han, så han er ikke bleg for at tage tykt pis på sig selv.

The Avengers (2012)

Instruktøren Joss Whedon er elsket blandt nørder, ikke mindst fordi han også er en af slagsen selv, så det er måske ikke overraskende, at det lykkes netop ham at skabe en underholdende og ikke mindst vittig superheltefilm ud af den umage samling af helte, der udgør the Avengers.

X-Men: First Class (2011)

Det er ikke den første X-men film, men det er den sjoveste. For det er ikke lige til at ville starte et akademi for unge mutanter og forvandle dem fra freaks til superheltegeeks. Og det kommer der en masse sjove situationer ud af, selvom det ikke er en ufarlig mission at begive sig ud på.

Det har gjort ’X-Men: First Class’ til en klassiker -ikke bare inden for X-men-serien, men også inden for superheltegenren.

Ironman (2008)

Ironman var den frække dreng i klassen, indtil Deadpool erobrede den plads, og den er bestemt stadig værd at se eller at gense, selvom den efterhånden har en del år på bagen.

Robert Downey Jr. er i topform både på den ene og den anden måde som rigmanden Tony Stark, og der er ingen tvivl om at charme trumfer sixpack, når Ironman/ Downey Jr. sætter sig i superheltesædet.

bruger kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *