Den bedste serie med gambling

Redaktionen — 01. mar 2021 08:40

Gambling er i mange film og serier fremstillet som et problem, måske har nogen været afhængig, nogen har tabt penge eller noget helt andet. Dog har man nogle gange lyst til bare at se nogen, som er på toppen med det lever ens drøm og har det gode liv. En serie, hvor man ser dette på alle tænkelige måder er serien Suits. Den kan findes på Netflix og opfylder alle behov om både romantik, spænding, rus og en hovedperson, som elsker sprut og kasino.

Gambling på flere forskellige måder

Ud over, at serien i flere episoder filmer Harvey Specter siddende ved pokerbordet, er der også gennemført gambling i en lidt andet forstand. Harvey Specter er en højtlønnet advokat, han er kendt for at elske risiko og arbejde i det, han selv kalder det grå. Han er dog for det meste overbevist om, at han selv har etikken i orden. Gamblingen finder sted allerede fra episode et, hvor han udover at sidde ved et pokerbord også tager chancer på andre måde. Han ansætter ulovligt en ny som skulle forestille at være en advokat, han er godt klar over, at han kan blive smidt i fængsel for dette, dog gør han det alligevel, og lægger derfor et bet hos denne ansatte under navnet Mike Ross. Harvey går samtidig videre som den bad ass han er, og udfordrer reglerne hele tiden og langt hen ad vejen. Blandt andet lykkedes han med at vinde en ekstrem vigtig sag for hans firma, ved at slå modstanderen i et spil poker. Han får dog også kritik for dette fra chefen men svarer på den perfekte sarkastiske måde, som vi elsker ham for. Hvis du vil være ligeså badass som Harvey kan du passende placere dit første bet med det samme.

Mere end blot gambling

Selvom Harveys sats og spændene liv fylder meget i serien, så er der dog også masse tid til at blive opslugt af Mike Ross og Rachel Greens fortryllende forhold. Man følger gennem hele serien deres historie og de komplikationer det udgør, at Mike er ansat ulovligt. Det hele lyder måske meget seriøst og action-agtigt, dog er der også gjort plads til et godt grin en gang imellem, dette får vi blandt af en gruppe knap så kompetente ansatte og en fantastisk sarkastisk sekretær. Serien er derfor for alle, og fortjener helt sikkert et kig. 

bruger kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *