Det er toppen at se film i soveværelset

Redaktionen — 25. mar 2020 19:15

Sponsoreret indhold

Det er virkelig hyggeligt at sidde eller ligge i senge og se film. Har du en god seng, så vil den også være god at sidde i. Du og eventuelt din sengepartner kan hoppe i nattøjet, lave en kande te elle lignende og så krybe til køjs. Sæt en god film på, nyd den, og sæt eventuelt endnu en god film på. Så bliver det ikke meget bedre. I kan også binge jeres yndlingsserie. Så kan I se på fjernsynet, lige til I falder i søvn.

Har du en god elevationsseng, så vil den også kunne fungere som en skøn lænestol. Indstil den, så du sidder perfekt, og lav eventuelt om på dens positioner i løbet af aftenen.

Hvad er en elevationsseng?

En elevationsseng er en seng, som i forhold til design og kvalitet minder meget om en kontinentalseng. Den har bare den ekstra egenskab, at den kan hæves og sænkes. Nogle modeller kan justeres i fodende, andre i hovedenden og nogle kan justeres begge steder.

Det betyder, at du får en meget fleksibel seng, som du kan indstille, så den kommer til at passer perfekt til dig. En elevationsseng er meget komfortabel både at sidde i og at ligge i. 

Hos Søvneksperterne kan du læse meget mere om, hvad du kan forvente af den bedste elevationsseng og hvilke elevationssenge, der har gjort sig særligt godt bemærket.

Vælg en elevationsseng af en god kvalitet

Der er et væld af elevationssenge at vælge imellem. Skal du have størst og længst glæde af den, så vælg en rigtig god en fra starten. En god seng vil kunne holde i mange år uden at miste sine gode egenskaber.

Som en tommelfingerregel kan du gå ud fra, at pris og kvalitet hænger sammen. Derfor kan du gå efter en seng, der prismæssigt ligger i den dyrere ende. Det kan være lidt af en udskrivning, så du kan også væbne dig med lidt tålmodighed og vente på, at nogle gode senge kommer på tilbud.

Der er somme tider nogle gode senge, der bliver sat pænt ned i pris. Der kan der være mange penge at spare. Det bliver sengen jo ikke ringere af.

Indret soveværelset, så det er klar til at blive set film i

Når der skal lines op til en hyggelig filmaften, så kan du gøre lidt ekstra ud af det i forhold til at gøre soveværelset hyggeligt og velegnet til at være filmlokale.

Du kan for eksempel sørge for, at der kommer nogle mørke gardiner for vinduerne. Så står billedet tydeligere på skærmen. Desuden er det fint at have et lille bord eller et sengebord, hvor der kan stå de drikkevarer og snacks, som skal nydes under filmen. Så har du/I det hele inden for rækkevidde.

Ellers er det bare at sætte dig godt til rette i sengen, at indstille de fleksible lameller og glide ind i filmens eller seriens univers. Hvis du/I ikke skal op på arbejde næste dag, så er det bare at lade filmene eller serien køre, til søvnen tager over. Så ligger du heldigvis allerede i sengen og kan forvente en god nattesøvn.

Planter i soveværelset er sundt

Det er vigtigt for din sundhed, at du lufter ud i dit soveværelse dagligt. Så får du skiftet luften ud, hvilket er særligt vigtigt i et rum, hvor der bliver sovet. 

Desuden bør du sætte nogle planter ind i soveværelset. De er også med til at skifte luften ud og forbedre den. Det kan enten være nogle grønne potteplanter, eller det kan være nogle planter fra haven, hvis du har adgang til sådan en.

Du kan med fordel skære eller klippe nogle blomster eller planter fra haven, lave dem til en buket og sætte dem rundt omkring i hjemmet. Planter til haven kan nemlig også sagtens bruges i soveværelset.

Husk at sætte mindst en buket inde i soveværelset. Dels ser det super hyggeligt ud, og dels vil planterne være med til at udskifte luften derinde. Har du ikke nogen have, må du købe nogle. 

Lad endelig blomsterne og planterne stå, når du skal lave en filmaften. De hygger stadig, og så kan de dufte skønt. Det er helt fint i et soveværelse. 

Når det hele spiller, så er der lagt i kakkelovnen til en super skøn aften foran den store skærm. Nyd at se film fra din elevationsseng, som du kan ændre i takt med, at du trænger til at sidde eller ligge på en lidt anden måde.

bruger kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *