Det skal du se, hvis du har abstinenser efter Game of Thrones

admin — 08. jun 2019 15:17

Støvet har lagt sig efter afslutningen på den populære serie, og nu kommer abstinenserne…Hvilken serie skal være arvtager til noget, man ikke kan komme tilbage fra?

Heldigvis har HBO været på forkant og kommer selv med nogle forslag til, hvad ud skal udforske her i tomrummet efter verdens mest populære serie, og her får du de tre bedste.

Det skriver Raavareguiden.dk.

Outlander 2014 -

Indspilningerne til den femte sæson er i fuld gang og der er lovet en sjette også, men indtil videre må du nøjes med de første tre sæsoner af denne tidsrejse-serie.

Efter 2.verdenskrig er sygeplejersken Claire i Skotland med sin mand. Her støder hun på en samling sten, der viser sig at være en port til fortiden nærmere bestemt til 1743, hvor hun må berede sig på at blive et godt stykke tid, og det er i sig selv ikke let for en moderne kvinde, men det bliver ikke bedre af, at Claire er englænder og at den periode hun lander i, er midt i Skotlands kamp mod den engelske trone.

Hun forelsker sig i højlænderen Jamie Fraser, som hun indleder et forhold til, men er nu ligeså splittet som de to verdener som hun står imellem.

Westworld 2016 –

Denne serie må du absolut ikke gå glip af, hvad enten du er til scifi eller ej. Vi befinder os i nær fremtid i USA, hvor der er skabt en slags forlystelsespark for voksne.

Parken bebos af robotter, der til forveksling ligner mennesker og som spiller hver deres rolle i den lille western-by, som man bliver en del af. 

Der kan man så tage del i forskellige eventyr, og man kan behandle de omkringværende livagtige robotter præcist som man lyster, hvilket i sagens natur tiltrækker en hel del sexturisme.

Men der lurer noget under overfladen, som kun de færreste har set komme og fuldt ud forstår konsekvenserne af.

Gunpowder (2017)

Savner du ansigterne fra Game of Thrones, kan du trøste dig lidt med et gensyn med Kit Harrington i denne serie, der handler om Guy Fawkes. Vi befinder os i starten af det 17. århundrede, hvor den britisk aktivist sammen med en flok katolikker planlægger at sprænge House of Lords i luften og ikke mindst gøre kål på King James VI, arvtageren til Elizabeth, i samme skynding.

Men som vi ved fra historien, går tingene altså helt som gruppen har planlagt.

bruger kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *