En god film og lidt hygge?

Redaktionen — 30. jul 2019 05:55

Det er noget, som der i dag er mange, der kender til. For af en eller anden grund er det blevet sådan, at en god film i dag hænger sammen med noget mere intimt. Og det betyder, at man efter at have set en god film fortsætter en god aften inde under dynen. Og her er det faktisk næsten lige meget, hvilken film der er tale om. Som par er man nemlig klar over, hvad aftenen vil bringe, og derfor er der fra begyndelsen blevet skabt en form for forventningens glæde, og det gør, at man ser frem til det, som der kommer til at ske, når først rulleteksterne begynder.

Når rulleteksterne begynder, kan I bevæge jer md soveværelset 

Som par kan alt det intime dog godt gå hen og blive en lille smule kedeligt og trivielt i ny og næ. Det skyldes, at man i en længere periode har gjort det samme om og om igen, og derfor kan der være behov for en hjælpende hånd, således man igen genfinder den gnist, som der herskede i begyndelsen af forholdet, hvor man næsten ikke kunne holde fingrene fra hinanden. 

Så selvom man kan være meget forventningsfuld og føle sig pirret gennem en hel film, fordi man ved, at man kommer til at skulle nyde noget nærvær og berøring efterfølgende, så er det ikke altid helt nok.

Sexlegetøj kan være meget grænseoverskridende, men det sætter gang i kærlighedslivet 

Og det kan netop være derfor, at du og din partner bør tage et lidt nærmere kig på de mange muligheder, som der i dag byder sig, når det kommer til noget spændende sexlegetøj. 

Inden for denne verden er udvalget nemlig stort, og derfor har I rig mulighed for at finde frem til noget, som I begge kan finde stor nydelse ved. Det handler blot om at finde frem til noget, som I begge har lyst til at prøve. Og selvom det godt kan virke en smule grænseoverskridende i starten, så er det bare med at kaste sig ud i det, for det vil med sikkerhed være med til at sætte gang i jeres kærlighedsliv igen.

Sørg for at pirre din mand med en fleshlight – det vil han med sikkerhed elske 

Når udvalget er så stort, kan det dog vær svært at finde ud af, hvor man skal begynde. Dog er det ikke nogen hemmelighed, at der især er én ting, som der er mange mænd, der finder stor glæde ved. Så hvorfor ikke pirre din mand med noget legetøj? Her er der tale om en såkaldt fleshlight. En sådan lader dig pirre din mand til at tro, at han er sammen med en person, mens det i virkeligheden blot er dig, der sørger for at få ham godt varmet op til det, som der kommer til at ske efterfølgende.

Manden i forholdet har også behov for at føle en spænding for det, der kommer til at ske

For selvom der går rygter om, at det især er kvinden i forholdet, der kan have svært ved at blive godt tændt, så er det mindst lige så rart for manden, at der bliver taget sig godt af ham, således han bliver helt klar til det efterfølgende samleje. 

Det er ikke noget, han ofte har prøvet før, og derfor vil det give ham en helt anden og en helt ny form for nydelse og tilfredsstillelse, som han ikke tidligere har stiftet bekendtskab med, og derfor vil han blot få endnu mere lyst til dig efterfølgende.

Der findes et stort udvalg af sexlegetøj til mænd – tag derfor et kig online og eksperimenter 

Tror du ikke helt, at en fleshlight er det rette stykke sexlegetøj til din partner, eller har du blot brug for noget mere, således I kan eksperimentere yderligere, så findes der heldigvis et meget stort udvalg af andet sexlegetøj til mænd

Det handler blot om at tage et kig online og lade sig inspirere af det store univers, som der findes inden for den intime sektor. Her kan I forsøge at kaste jer ud i nogle nye ting, eller I kan lade jer pirre på helt nye måder. Som et par handler det nemlig om at udforske hinanden og den intimitet, som der finder sted mellem jer, således det bliver ved med at være spændende at være en del af forholdet.

Sexlegetøj skal ikke være et tabu, men et redskab der holder gang i gnisten 

Sexlegetøj skal således ikke være et tabu, men blot et redskab, der lader jer holde liv i gnisten. Så når filmen er slut, skal det ikke være en skam at finde de frække genstande frem og blot lade aftenen gå sin gang. Det handler nemlig om at I begge skal føle jer trygge og samtidig nyde det, som der sker mellem jer.

bruger kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *