Er bingo det nye sort?

Redaktionen — 27. mar 2020 14:51

Bingo har aldrig været mere populært end det er i 2020. Ja du læste rigtigt! Og det er ikke kun ældre mennesker der spiller. Faktisk har de unge overtaget initiativet, og det er ikke ualmindeligt at se unge mennesker i start-tyverne skråle “bingo” for fulde lunger, og der sker hele tiden fornyelser. I England findes der nu bingo-steder med DJs og bartendere, og lokalerne er fyldt med såvel unge som ældre.

Og det er ikke så overraskende, for bingo er et af de mest sociale spil der findes, og i takt med internettets udbredelse, har de bedste udbydere formået at holde fast i det, og endda bygget videre på det. Hos Maria Casino har de for eksempel mange forskellige bingo spil, hvor du ikke bare kan chatte med de andre spillere, du er ligefrem opfordret til at chatte både med chat-moderatoreren, men især også med de andre spillere, og det er det der gør bingo så sjovt. Det er fedt at lære den rigtige lingo, og det er altid dejligt at vinde - så længe man altid husker at spille for sjov. Præcis ligesom med alle andre spil for penge kan det let blive vanedannede så husk altid at spille ansvarligt! 

Bingo har også indtaget Hollywood

Bingo hitter også i Hollywood, og en af de sjoveste scener der involverer bingo er nok fra filmen Bad Grandpa. Her forvandler Johnny Knoxville, der blev berømt i MTVs Jackass, sig til Irving Zisman (den rigtig dårlige bedstefar). Som sædvanligt tester Bad Grandpa alles tålmodighed. For eksempel når han på et tidspunkt beslutter sig for at det var en god idé at drikke bingo-markerings-væsken, hvorefter det altså er uhyre svært at holde masken. 

Eller hvad med serien Better Call Saul, hvor vi følger den farverige advokat Saul i denne spændende prequel til Breaking Bad - den berygtede historie om Walter White alias Heisenberg. På et tidspunkt i showet arrangerer Saul et bingo-spil for nogle ældre i et forsøg på at skabe nogle potentielle nye klienter, men får det der ligner et mentalt sammenbrud i processen, hvor han hyler om sit 'pissefattige' liv. Bingospillet bliver derefter et centralt punkt i hans liv, og det ansporer ham til at ændre sig fra en mislykket advokat til Saul fra Breaking Bad, som vi alle kender og elsker.

Kom selv med på bingo bølgen

Bingo er faktisk så populært, at der (trods umiddelbar logik) afholdes årlige verdensmesterskaber, og ikke nok med det - det foregår ombord et kæmpestort omsejlende krydstogtskib. Mesterskaberne afholdes i år fra den 8. til 15. november i Caribien, og det er muligt at komme med. Priserne for at få lov til at komme med til verdensmesterskaberne i bingo starter fra 1.795 amerikanske dollars per person, altså lidt over 12.000 kroner plus rejsen til Caribien, men så får du til gengæld også alt inkluderet. Lige fra en treetagers spisesal til en skøjtebane og surfsimulator med i prisen. Krydstogtskibet, der er bygget i Finland, har plads til næsten 5.000 passagerer, så vi gætter på at der er stor konkurrence om titlen som bingo verdensmester!

bruger kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *