Familien Addams er tilbage – se den nye trailer

Redaktionen — 14. apr 2019 12:32

Verdens mærkeligst familie er tilbage i en ny film i efteråret 2019. Se den nye trailer her.

Det er efterhånden ved at være nogle års siden, at vi sidst så den aparte familie Addams i aktion, men nu er i de altså tilbage for fuld udblæsning, som familien der er umulige at lægge i graven.

Og konceptet har uden tvivl tjent som inspiration gennem tiden for en genre, som man kan fristes til at kalde ’hyggehorror’, og som folk som Tim Burton, der senere gav os film som ’A Nightmare Before Christmas’ og ’Corpse Bride’ med sikkerhed i et eller andet omfang er blevet inspireret af.

Men nu vender den skøre familie altså endnu engang tilbage.

I modsætning til de foregående film, er der denne gang tale om en computeranimeret udgave af spøjse personer.

De kreative mennesker, der står bag det nye tiltag, er ikke ubekendte med monsterverdenen, da de også har stået bag film som ’Monster vs Aliens’ og ’Corpse Bride’, men om den nye film vil kunne leve op til fordums storhed, er svært at vurdere ud fra traileren, der nok byder på gale strege og gakkede løjer, men ikke umiddelbart synes at have den samme charme som de kendte film fra starten af 1990’erne.

Men derfor kan det nu alligevel godt blive hyggeligt at se eller at gense de finurlige figurer på det store lærred.

Fra gammel tegneserie til det store lærred

Verden, eller rettere amerikanerne, blev præsenteret for ’Familien Addams’ i 1930’erne, hvor den startede som tegneserie.

Men det skulle vise sig, at der var liv nok i den gamle tegneserie til at den i 1960’erne kunne overgå til tv-skærmen, hvor den dukkede op som en tv-serie, der nød stor popularitet i hjemlandet.

I 1990’erne kom resten af verden så med på bølgen, da den skøre familie overgik til spillefilmen i hele tre film – to biograffilm og en enkelt tv-film.

The Addams Family (1991) og Addams Family Values (1993) er bestemt værd at se eller at genes, hvad enten du er voksen eller barn, mens tv-filmen Addams Family Reunion (1998) ikke fik den store succes.

Men nu er familien altså tilbage, og denne gang i en animeret version, og så bliver det spændende at se, om det nyeste skud på stammen er i stand til at løfte den tunge familiearv, der rykkere tættere og tættere på snart at have eksisteret i et helt århundrede.

Filmen får meget passende premiere den 31. oktober, som er Halloween-dag, her i 2019.

bruger kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *