Femten musikere, der bruger lovlig cannabis til at brande sig selv

Redaktionen — 25. okt 2020 18:10

Sponsoreret indhold

Mange musikere kan lide at ryge cannabis or bruge produkter såsom cbd olie for kreativitet, afslapning eller bare for sjov, så det passer godt sammen med at mange af dem også investerer i deres egen cannabis firmaer eller starter partnerskab med etablerede brands for at tjene på deres berømthed. Nogle musikere, som f.eks Snoop Dogg eller Melissa Etheridge, er blevet pot aktivister bare ved are nægte at lade planten ligge derhjemme når de rejser, om det er af medicinske grunde eller selvudfoldelsens skyld. (Du kan prøve lovlige cannabis- eller cbd-produkter hos cibdol)

For at få en idé om, hvor mange musikere der hopper på lovlig marihuana, er der her en liste over femten rappere, sangere, guitarister og andre musikere med deres egne cannabis mærker.

Snoop Dogg

Måske er Snoop Dogg den største figur inde for cannabis scenen. I partnerskab med LivWell i 2015 har han skabt “Leafs be Snoop line of flower” som er koncentrerede edibles eksklusivt for Colorado, han anses som at være OG inde for Kush markedet og en af de første kunstnere med høj profil til at hitte på den rekreative scene. I dag investerer han i canadiske softwareprogrammer, der vil give ledelsesværktøjer til cannabis virksomheder. Snoop har endda hans eget cannabis mediefirma, Merry Jane.

Marley Familien

For at holde Bob Marleys arv i live startede Marley-familien Marley Natural i 2016. Inspireret af sangerens yndlings stammer fås virksomhedens slaver, blomster og olier i Washington og Californiens apoteker. Og glem ikke hans søn, Damian, der har Damian Marley Stony Hill, et apotek i Denver.

STS9

Sound Tribe sector 9 er en del a Californiens cannabis kultur, de har nu startet et partnerskab med Green Dot Labs for at udgive deres eksklusive hashpiber såsom the Gobnugget live resin pen. Nu kan fans få en tilpasset stamme fra bandet, der passer til den musik de lytter til.

Willie Nelson

En tidlig musiker, der gennem sang støtter cannabis bevægelsen, er en country sanger der har skabt sin egen country-stamme og inspireret andre i nogen tid, som Red Headed Stranger. Nelsons engros cannabismærke, Willie's Reserve Label, er kendt for at fremme social reform i håb om at legaliserer marihuana og hamp; han samarbejder også med lokale Colorado-avlere, udleverer og spiselige producenter for hans engros mærke.

Wiz Khalifa

Wiz Khalifas partnerskab med RiverRock Wellness cannabis har fået rapperens Khalifa Kush til at hitte på medicinrums hylder i Colorado tilbage i 2016. Han er også skaberen af appen Weed Farm, som udkom i 2017.

Trev Rich

National acts er ikke de eneste kunstnere, der udnytter deres cannabis berømmelse. Denvers egen Trev Rich, født og opvokset i Mile High, samarbejder med The Dab af Next Harvest for at frigive HD OG, en indica-leaning hybrid, der hjælper brugerne med at få forbindelse med hans dybere, mere lyriske sange.

Big Gigantic

Colorado's største apotekskæde, Native Roots, arbejdede sammen med duoen om frigivelsen af deres stamme Cookies and Dream, en sativa-leaning hybrid, der skulle parres med deres album tilbage i 2016. Gruppen uddelte endda led til deltagerne i X Games a for få år tilbage.

Melissa Etheridge

Singer-song sangskriver Melissa Etheridge blev en pot aktivist efter at have fået diagnosticeret brystkræft i 2005 og blev endda arresteret ved canadiske grænsen for at have en hashpibe; hun hævder, at cannabis hjalp hende med hendes kemoterapi. Siden da har Etheridge startet et cannabis-infunderet vinfirma, Know Label Wine, og dukkede for nylig op i Denver International Church of Cannabis i forbindelse med 4/20.

Gene Simmons

Kiss-frontmanden er berygtet for at hævde at være ædru og ikke ryge cannabis, men Gene Simmons har dog investeret i det canadiske cannabis firma Invictus og arbejder nu for virksomheden som brandambassadør. Simmons siger, at virksomheden tilpasser sig sine værdier, og at han har ændret sin holdning til cannabisplanten.

Ghostface Killah

Wu-Tangs berygtede rapper har sin egen vape-pen, kaldet Wu Goo. I samarbejde med Killah Priest er Wu Goo tilgængelig i apoteker i Californien.

The Game

The Game grundlagde et apotek der hed “The Reserve”, der ligger i Santa Ana, Californien, inden de solgte det til et andet firma. Han skabte også et kommercielt cannabis mærke, “Trees by Game”, der producerer infunderede produkter som G-Drinks, en cannabis-infunderet limonade, til apoteker i Californien.

bruger kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *