Film og underholdning i foråret

Redaktionen — 25. feb 2020 22:39

Sponsoreret indhold

Foråret nærmer sig med hastige skridt, og der er nu mindre end to uger til at vinteren slutter. Dette forår bliver dog helt fantastisk, særligt når man kigger på de film, der bliver vist i biografen.

I denne artikel vil vi gennemgå nogle af de absolut bedste biograftitler, der kommer dette forår, og derudover vil vi også kigge lidt på andre slags underholdninger, du kan give dig til i foråret. 

Måske du vil tage et smut på et af de danske fodboldstadions, hvor du kan se og måske spille på et enkelt Superliga odds?

Marts

Vi ved godt, at denne film er udgivet i løbet af vinteren, men den er rigtig god underholdning, og derfor opfordrer vi til, at du tager ind og ser ‘Sonic The Hedgehog’.

Den. 5. marts udkommer filmen Krudttønden med Nikolaj Coster-Waldau i spidsen. Filmen handler om begivenhederne der fandt sted i Danmark i 2015.

Den 26. marts udkommer filmatiseringen af ‘Mulan’. Det er med skuespillere som Jet Li, Yifei Liu og Donnie Yen i de største roller, og den følger den klassiske historie fra tegnefilmen.

April

Den 2. april udkommer årets måske mest ventede film. James Bond 25 ‘No Time To Die’. Den 25. James Bond-film i rækken bliver højst sandsynligt den sidste med Daniel Craig, og den handler om Bond, der har trukket sig tilbage fra tjenesten, men alligevel bliver drevet tilbage.

Også X-Men er på banen med filmen The New Mutants der får premiere den 8. april i de danske biografer, mens også Black Widow-filmen har premiere den 29. april.

Maj

Tager vi et kig på maj så bliver det en hæsblæsende måned. Hvert fald den 20. maj, hvor Fast & Furious 9 udkommer. 

Der er også fundet plads til historien om Scooby-Doo og Shaggy. Filmen SCOOB! udkommer den 14. maj i biograferne.

Er man mere til en musikfilm, så er der filen Wild Rose, der handler om Rose-Lynn, der med en blakket fortid og stor stemme gerne vil et smut til Nashville for at slå igennem med sin store drøm.

Hvis vi går lidt væk fra foråret, og i stedet kigger på nogle af de største titler, der får premiere i år, så er der andre lækkerier i vente.

Top Gun 2: Maverick er der helt sikkert mange, der venter spændt på. Særligt for at finde ud af, om den på nogen måde kan måle sig med klassikeren, eller om det bliver et flop.

Derudover kommer der den 30. juli en ny Svampebob film, som sikkert vil glæde de mindste, mens de ældre kan glæde sig til filmen ‘The King’s Man den 31. august.

bruger kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *