Filmanbefalinger til weekenden

Redaktionen — 17. aug 2020 13:15

Sponsoreret indhold

Serier er efterhånden langt mere sete end film, men kender du ikke det hvor bare ikke lige magter at se mere af en uendelig serie, men i stedet bare vil se en god film uden afbrydelser - præcis ligesom i gamle dage. Det er weekend og her får du nogle filmanbefalinger til den gode film uden afbrydelser.

En Verden Udenfor

Når der tales om verdens bedste film, så er det ofte denne film der er snak om. Grunden til dette er at den i rigtig mange år har ligget nummer 1 på det velkendte IMDb’s famøse lister over bedst anmeldte film af brugerne selv.

Den handler om en mand der ifølge ham selv bliver uskyldigt dømt for at have slået sin kone og hendes elsker ihjel. Han havner i et fængsel og må hurtigt lære at tilvænne sig de nye forhold, hvis han skal overleve de mange år han er dømt til at være derinde. Andy som han hedder er da også snu og klare sig vældig godt i fængslet, men han har ingen intentioner om at bliver der resten af sit liv.

Good Will Hunting

Denne film er også ofte en film der tage op når man snakker om nogle af de bedste film nogensinde. Good Will Hunting er lavet af og med Ben Affleck og Matt Damon, og det er en helt unik og fantastisk fortælling, som griber en fra start af.

Matt Damon spiller en knægt der er velsignet med en fantastisk evne til at udregne diverse matematiske formler og huske ting når blot han har læst dem en gang. Alligevel hutler han sig gennem livet med småjobs hvor han ofte ender med at blive fyret. Han har ingen uddannelse og gider det heller ikke, men alt ændre sig da en professor opdager hans evner.

Da Harry Mødte Sally

Da Harry Mødte Sally er en rigtig feel good film af ældre dato. Den er med smukke Meg Ryan i hovedrollen og over for hende spiller Billy Chrystal. Det er en romantisk komedie som har været nomineret til både Oscar, Golden Globe og BAFTA priser.

Den handler om de to venner, som mødes og udvikler et unikt venskab hvor de kan snakke om alt. Med tiden udvikler venskabet sig og noget tyder på at de så småt er ved at blive forelsket i hinanden, men en af de ting de har snakket meget om er hvorvidt sex ødelægger det gode venskab.

Hvor ser du de gode film?

Ovenstående film er sikre vindere uanset hvem du er, men du kan også få endnu mere inspiration på Filminspiraiton.dk - Din guide til film i aften, her kan du også se hvor du hvor du ser de gode film der anbefales på siden.
De mange gode film finder du som regel på en film streamingtjeneste, men er du rigtig heldig så sender en af de store danske TV-kanaler dem i denne weekend. Sidste udvej for finde et sted at se disse film er på en lejetjeneste som Blockbuster eller SF Anytime.

bruger kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *