Gode gaveideer til værtindegaven nytårsaften

admin — 19. maj 2019 18:40

Året 2018 er ved at være slut, og om ganske få uger er det årets sidste dag, som traditionstro skal fejres med nytårskrudt og champagne. Det har man gjort over hele verden i rigtig mange år, og man vil med garanti også blive ved med at gøre det mange år endnu. Men i takt med at man skal fejre årets afslutning med manér, skal man have et sted at holde fest, og den, som tager teten som vært, har i virkeligheden måske påtaget sig årets allerstørste opgave. 

I artiklen her har vi samlet nogle råd til, hvordan du finder den bedste gave til værten nytårsaften. Gå ikke på kompromis på denne helt specielle festdag, men gå årsskiftet i møde på den bedst mulige måde. Så er det også lidt sjovere at være vært.

Vælg en gave, der fortæller noget om året, som er gået

Har man overskud til at gøre lidt ekstra ud af sin værtindegave, kan man med fordel overveje at give en gave, der symboliserer året, som er gået. På den måde giver man nemlig en gave, der udover taknemlighed også viser personlighed. Find en speciel ting, værten eller værtinden har tilfælles med dig, og som har haft betydning for jeres venskab i det forgangne år. I den forbindelse må man ikke være nærig i forhold til pris eller den tid, det tager. For modtagelsen vil med garanti være det hele værd, og man vil efterfølgende opleve, at man muligvis har et langt tættere forhold med den person, der modtager gaven.

Har man dog i forbindelse med julegaveindkøb og alle de dertilhørende udgifter ikke det helt store rådighedsbeløb, bør man overveje, om ikke man kan udskyde betaling, således at man altså tager den økonomiske byrde senere. For det vil nemlig være utrolig træls, hvis man ikke kunne give en god gave, fordi man ikke lige har økonomi til det. Se meget mere om udskydelse af betaling gennem lån på https://minifinans.dk/sms-laan/

Meddel, at du tager champagnen med som værtsgave

En anden mulighed i forbindelse med valg af værtsgave er, at man meddeler på forhånd, at man nok skal stå for køb af champagne. På den måde vælger man nemlig en løsning, der også gør, at værten slipper for en ellers økonomisk tung byrde i forbindelse med arrangementet.

Men vælg for guds skyld ikke en billig udgave – så kommer du nemlig bare til at se nærig ud. Spørg efter en god champagne hos din lokale vinhandler, eller søg lidt rundt på nettet. Så finder du med garanti en, der er både god og samtidig viser, at du værdsætter deres tiltag.

bruger kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *