Har du svært ved at sidde ned gennem en hel film?

MGDK — 15. mar 2022 08:20

Annoncørbetalt indhold

Vi har alle sammen nogle skavanker vi går og slås med. Og efterhånden som vi bliver ældre, så får vi flere og flere af dem. For for nogle kan disse skavanker gøre, at vi simpelthen ikke kan sidde ned og se en hel film i en udstrækning. Det gør simpelthen for ondt i ryggen eller lænden, hvis vi skal sidde ned i så lang tid af gangen. Læs med her for at se hvilke alternativer du har i sådanne tilfælde.

Hvem siger du skal sidde ned?

Det er først og fremmest en god idé at spørge sig selv om, hvorvidt du har andre muligheder end lige præcis at sidde ned, når du ser filmen. Det er trods alt blot noget vi har fundet på at vi skal gøre, når vi ser film og tv serier. Og hvem siger, at du skal gøre dette?

Der er som sådan ikke noget der afholder dig fra at stå op eller endda lave nogle bevægelser, imens du ser filmen. Hvis det er det der skal til, før at du kan føle dig godt tilpas i din krop, så er det det du skal gøre. Måske du endda kan have en lille stepmaskine stående inde i stuen, som du kan træde op på imens du ser i filmen? Nogle mennesker har faktisk meget nemmere ved at nyde en film, når de gør dette.

Det kan dog være lidt forstyrrende for andre folk, som gerne vil se denne film eller tv serie med dig. Det er derfor en god idé at tænke at på, hvor du står henne i stuen. Måske du for eksempel kan stå bag sofaen og rode rundt? 

Kan cannabisdråber være vejen frem?

Det kan også være en mulighed at kigge på alternative måder hvormed du kan håndtere dine smerter på. En mulighed er naturligvis at tage piller for det. Men det er ikke en god idé at være alt for afhængig af smertepiller. Man kan meget hurtigt opbygge en tolerance for dem, så man er nødt til at øge dosen gang på gang. Det er langtfra sundt.

En anden mulighed er også cannabisdråber. Der er et stigende antal af undersøgelser der viser, at cannabisdråber faktisk kan være meget gode mod diverse former for smerter. Det er eventuelt noget du kan kigge lidt nærmere på. Der er mange danskere, der køber cannabisdråber hjem på nettet for at kunne håndtere deres smerter.

bruger kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *