Her er 5 film til betting-entusiasterne

MGDK — 23. mar 2023 15:41
Foto Unsplash

Sponsoreret artikel

Findes der noget bedre end at se sin hobby udspille sig på lærredet? Hvad det end er sport, mode eller noget tredje, kan det være en helt speciel følelse at se det på den store skærm.

Mange af disse film om betting er dog ikke kun lavet til dem, der elsker at bruge deres tid på det. Samtidig kan man måske endda blive stødt, fordi mange af filmene leger med, hvordan virkeligheden inden for betting egentlig ser ud. Derfor kan enhver filmentusiast også se disse film og blive underholdt.

Bookies fra 2003

Tre universitetsstuderende, der opstarter en virksomhed, hvor de tager væddemål fra forskellige kunder. Hvad kan gå galt? I begyndelsen går det godt, men pludselig bliver de tre venner viklet ind i et spindelvæv med trusler fra italienske bookmakere. Hvis nu kunderne havde haft muligheden for at bruge bonuskoder, så var det måske gået lidt bedre. Heldigvis kan man i dag udnytte de mange casinobonusser og få et større udbytte.

Uncut Gems fra 2019

Det er blevet lidt af en ‘memeifificeret’ film, men Uncut Gems fra Safdie-brødrene er alligevel en god film, som viser en mands deroute. I rollen som Howard Ratner spiller Adam Sandler en new yorker, der forhandler smykker for rappere og basketballspillere. Ved siden af gambler han også, mens han skal håndtere sit ægteskab, der er i forfald. Filmen viser derfor både højdepunkterne og lavpunkterne ved at bette.

Two For The Money fra 2005

I denne film med de dygtige skuespillere Matthew McConaughey og Al Pacino, spiller McConaughey en tidligere fodboldstjerne, som har et særligt blik for at vælge vindere af fodboldkampe. Det bliver opdaget af Al Pacino, som tager ham med ind i verdenen af sports betting og en luksuriøs livsstil.

Eight Men Out fra 1998

Det er næsten altid mere fængende, når man hører, at historien bag en film er sand. Det er tilfældet med filmen Eight Men Out, som handler om baseballholdet Chicago White Sox, som i en turnering vælger at tabe kampe i en byttehandel med bookmakere. Det er en sand historie, som overraskede fans verden over, særligt fordi White Sox var et af de bedste baseball hold i deres liga. I dag er matchfixing helt uacceptabelt i de fleste sportsgrene, og der er derfor meget mere kontrol.

Lay The Favourite fra 2012

Ud af de andre film er Lay The Favourite en af de mere nøjagtige film, når det handler om at vise den virkelige verden inden for betting. Her spiller Bruce Willis en professionel gambler, som tager en ung kvinde under sine vinger, da det viser sig, at hun har et særligt talent inden for gambling. Beth er faktisk baseret på den amerikanske forfatter og journalist Beth Anne Raymer, der selv havde gjort karriere inden for sportsbetting.

bruger kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *