Hyggelige aktiviteter til skiferien

Redaktionen — 30. aug 2022 08:00

Annoncørbetalt indhold

Når man er på skiferie, så bruger man sjovt nok meget af tiden på at være ude at stå på ski - det er ligesom meningen med den ferietype. Men det er ikke alle, som synes, at hele dagen nødvendigvis skal bruges på at stå på ski, og derfor er det også meget fint, hvis man en gang imellem kan skifte ski, skibriller og overtøj ud med nogle andre aktiviteter, som også er rigtig hyggelige.

Afslapning med film i sofaen

Når man har været ude og stå på ski i et par timer, så kan man godt blive lidt træt - og derfor har man også fortjent at komme hjem og slappe af til en god film for hele familien. Så hvis man lige trænger til et lille afbræk og lidt kvalitetstid med de andre, så er det en rigtig fin ide at medbringe nogle film på turen, eventuelt nogen, som er lidt skiferie-agtige. Det kunne være film, hvor sne indgår meget, eller hvor karaktererne måske endda er på skiferie selv.

Brætspil

En klassiker at have med på skiferie, og som er helt oplagt til de gode aftener i hytten, er brætspil. Brætspil er noget, som hele familien kan være med på, og derfor er det en rigtig fin aktivitet at lave sammen. Der er desuden ikke noget, der er mere hyggeligt end at sidde i en lille hytte og spille spil, mens der er sne udenfor. Det giver en lille pause fra hele tiden at være ude at stå på ski, og så er det ellers bare familehygge for alle pengene. Så medbring en masse forskellige brætspil til turen.

Ud og lege i sneen

Ski er naturligvis ikke den eneste aktivitet, som kan foregå i den kolde sne, så hvis man lige har stået på nok ski for den givne dag, så kan man sagtens finde på andet at lave udenfor. De små kan finde på alt fra en god kælketur til at lave en snemand eller sneengle. Og ellers er det også rigtig hyggeligt at gå nogle ture i det flotte, hvide vejr. Det kan man altså give sig til, når man trænger til en pause fra at stå på ski.

bruger kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *