Kan du ikke komme af med dine lidelser?

Redaktionen — 09. apr 2019 22:33

Rigtig mange mennesker verden over lider af enten fysiske eller mentale problemer, som de har svært ved at komme af med. Det kan betyde en nedsat livskvalitet og dårligere velvære generelt. Det skal man selvfølgelig forsøge at gøre noget ved, hvis man kan. 

Det er langt fra nemt at komme af med et problem, hvis man har døjet med det over længere tid. Sommetider kan man være kommet så dybt ind i det, at det er svært at se en vej ud, og man ender måske næsten med at acceptere, at sådan er det bare. Der er dog al mulig grund til, at man forsøger alt, hvad der er muligt, for at komme i bedring. 

Det kan eksempelvis være fysiske lidelser, hvor cannabisolier i de senere år har vundet indpas på markedet. Det skyldes, at disse CDB-produkter, som altså indeholder cannabis, kan have en beroligende effekt på kroppen, som man sjældent finder i andre former for medicin. 

Morfin er det typiske lægevidenskabelige svar, og i mange tilfælde er det bestemt også et godt valg. Dog kan man heller ikke blive ved med at bruge morfin over en meget lang periode, hvorfor cannabisolie kan være en måde at komme videre herfra. 

Beroliger kroppen

Hvis man vælger at tage cannabisolie, er det ofte fordi, man ikke kan finde andre måder at komme af med sin smerte eller lidelse. Det er en lidt alternativ måde at behandle på, fordi det går ind og beroliger kroppen på en anden måde. Det skyldes, at produkterne indeholder nogle af de samme ting, som man eksempelvis også finder i hash. 

Dog skal det her nævnes, at der er tale om to meget forskellige ting. Hash er ikke lovligt, og der er tale om euforiserende midler, som ofte også kan påvirke kroppen og sindet på en negativ måde. Cannabisolie er derimod decideret medicin, som i de rette mængder kan virke på linje med andre former for medicin. 

Fokuser på din lidelse

Hvis du overvejer at prøve cannabisolie, bør du først og fremmest fokusere på din lidelse. Du skal have en forståelse af og erkende, hvad problemet er. Det kan somme tider være svært, særligt med psykiske lidelser, fordi det ikke er nemt at sætte ord på, hvor problemet helt konkret er. Det er dog også en form for erkendelse, at man ikke helt ved, hvad det stammer fra. 

Her kan det selvfølgelig også somme tider hjælpe at tale med en professionel om problemet. Det er ofte en måde at finde mere ind til kernen af, hvor problemet er startet. 

bruger kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *