Leder du efter en traktor? – Deutz-Fahr er svaret for dig

MGDK — 01. apr 2023 17:28
Foto Pexels

Landmænd, gartnere og andre, der arbejder indenfor den grønne sektor, har længe vidst, at når det kommer til køb af en traktor, så er mærket Deutz-Fahr at finde helt oppe på den øverste maskinhylde. Det er heldigvis blevet meget mere populært og naturligt at dyrke markerne økologisk, men selv med økologi og bæredygtighed som en væsentlig del af den måde, du driver landbrug eller gartneri på, så har du stadig brug for en stærkt og pålidelig maskinpark, så du kan passe afgrøderne.

Fordele ved en Deutz-Fahr traktor

Der er mange gode grunde til, at du skal vælge en traktor af mærket Deutz-Fahr – en af de vigtigste grunde er, at du med købet får en rigtig god investering, da traktoren udmærker sig ved at have både lave driftsomkostninger og en meget høj produktivitet. Og når vi taler bæredygtighed og en ansvarlig brug af ressourcer til fødevareproduktion, er begge faktorer naturligvis væsentlige.

En traktor fra Deutz-Fahr er kendt for:

  • Høj kvalitet
  • Lave driftsomkostninger
  • God kørekomfort
  • Høj produktivitet

Et af de steder, du kan købe Deuz-Fahr traktorer, er hos en forhandler som Brørup Traktor- & Maskincenter, BTMC, der i dag er fusioneret med Ølgod Maskinforretning.

Du finder både nye Deutz-Fahr traktorer, demomodeller og brugte traktorer I Brørup og Ølgod. Udvalget af Deutz-Fahr traktorer er enormt, og traktorerne kommer i alle prisklasser og med forskellige hestekræfter, så der også er en, der passer til dit behov.

Eksperter i Deutz-Fahr

Brørup Traktor- & Maskincenter blev faktisk startet alene med det formål at sælge og lave service på de kendte traktorer fra Deutz-Fahr. I begyndelsen havde maskincentret sågar adresse på Deutz-Fahrs danske hovedkontor i Vejen, der ligger som naboby til Brørup.

Hurtig hjælp til landbruget

Det er vigtigt at holde fødevareproduktionen i gang, og du kan altid få hurtig hjælp. I dag er der værksteder i både Ølgod og Brørup, og er du kørt fast et eller andet sted derude, eller vil du have lavet service på din Deutz-Fahr traktor, så er medarbejderne fra Ølgod og Børup eksperter – ja, og ivrige Deutz-Fahr-entusiaster oveni.

Med placeringen i Brørup klos op ad motorvej E20, kan servicefolkene hurtigt komme ud til dig, hvis du har brug for hjælp til din traktor. Servicebilerne kører i hele Sydjylland, på Fyn – via værkstedet i Ølgod dækkes hele Vestjylland, og du kan faktisk få en servicevogn ud, uanset hvor i Danmark du bor.

bruger kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *