Luke Perry er død - Blev kun 52 år

Redaktionen — 04. mar 2019 19:26
Luke Perry død

Den amerikanske skuespiller fra Beverly Hills 90210 og Riverdale blev kun 52 år

Luke Perry blev 28. februar indlagt med et slagtilfælde, men nu har hans agent ifølge Variety meddelt, at han mandag er gået bort.

Skuespilleren var omgivet af sin nære familie og venner, da det skete, oplyser agenten Arnold Robinson.

Verden opdagede og faldt for Luke Perry i den populære serie fra 1990erne ’Beverly Hills 90210’, hvor han spillede det rige og forsømte afkom af en småforbryder.

Rollen som Dylan McKay gav titlen teenageidol, selvom han for længst havde passeret teenageårene, da han første gang rullede over skærmen som den melankolske badboy, der vandt familien Walsh hjerter et efter et.

Men hans tv-karriere startede allerede, mens han var teenager, og som 16-årige debuterede han i sæbeoperaerne ’Loving’ ’Another World’ og begyndte at lave stemmearbejde for animerede serier som ’The Incredible Hulk.’

Siden ungdomserien blev det til masser af roller, blot ikke til de helt store af slagsen, men Perry var i gang med at gøre et succesfuldt comeback.

Siden 2016 har han spillede Fred Andrews, faderen til en af hovedpersonerne i ungdomsserien ’Riverdale’.

Her spillede han såvel snusfornuftig som rebelsk far på sin egen måde, der sætter sig op mod magthaverne i sidste ende.

Hans sidste projekt blev i en lidt anden boldgade, for her er der tale om et komediedrama.

Luke Perry var et af navnene på den stjernespækkede film 'Once Upon a Time in Hollywood', der har Quentin Tarantino som instruktør og navne som Margot Robbie, Leonardo DiCaprio, Dakota Fanning, Brad Pitt og Al Pacino på rollelisten.

'Once Upon a Time in Hollywood' får premiere senere i år.

Men uanset, hvad han ellers har lavet, vil han for mange altid være Dylan Mckay – hjerteknuser fra den rige del af byen Beverly Hills.

bruger kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *