’Maleficent 2’ premieredato fremrykket

Redaktionen — 12. mar 2019 11:39

Det er ret sjældent at film får premiere tidligere end den umiddelbart er sat til, men det er ikke desto mindre, hvad der er sket i ‘Maleficent 2’s tilfælde.

Er du fan af den første ‘Maleficent’ kan du godt begynde at glæde dig til opfølgeren allerede nu.

Filmen var sat til at få premiere i maj 2020, men er af ukendte årsager blevet fremrykket kraftig. 

Den står nu til at få premiere allerede i oktober 2019.

Den nye film får titlen ’Maleficent: Mistress Of Evil’, og følger op på den interessante ’Maleficent’ fra 2014 med Angelina Jolie i hovedrollen.

Her fulgte vi historien om Tornerose fra en helt ny synsvinkel, nemlig den såkaldte onde fe’s.

Maleficent er ikke en ond og skurkagtig skurk, men derimod en sød og smuk ung kvinde med et rent hjerte, der hygger sig i det fredelige skovkongerige, indtil det bliver invaderet af en hær, der udgør en trussel for riget, og derfor må Maleficent træde til som beskytter, men da hun bliver forrådt, og hun kaster derfor en forbandelse over den invaderende konges nyfødte datter.

Men intet er sort og hvidt som i almindelige eventyr, og de to kvinder kan faktisk drage nytte af hinanden på nogle punkter, så Aurora og Maleficent behøver ikke at stå så stejlt over for hinanden som i det klassiske Tornerose-eventyr.

En ventet, men hemmelig efterfølger

Ligesom Angelina Jolie genoptager rollen som Maleficent, vender også Elle Fanning tilbage i rollen som Tornerose aka Aurora.

I ‘Maleficent: Mistress of Evil’ følger vi endnu engang de to figurer og ikke mindst deres komplekse forhold, når nye trusler lægger sig over det magiske kongerige, men ellers er det sparsomt med beskrivelserne af handlingen i den kommende film.

Den første film har scoret 7 på Imdb.com og selvom det ikke er blandt topspringerne, er tallet 7 faktisk slet ikke så dårlig en karakter.

En tommelfingerregel omkring sidens vurderinger er nemlig, at karakteren helst skal ligge på den anden side af 6,5 for at du er sikret god underholdning, og den karakter, har den første film altså passeret.

Så må vi væbne os med tålmodighed for se, om den ventede efterfølger formår at skabe den samme magi og originalitet som den første film om den onde fe.

Heldigvis behøver vi så nu kun at vente i få måneder i stedet for at skulle vente i mere end et år på at få det endelige svar.

bruger kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *