Nyheder på streamingtjenesterne i maj

admin — 19. maj 2019 21:17

En ny måned varsler også nye premiere og gensyn på de forskellige streaming-tjenester. Her kan du se et udvalg af film og serier, som du ikke må gå glip af.

Det skriver Dagens.dk - Seneste nyheder.

Der er et hav af friske nye serier og ikke mindst gode gamle kendinge i maj over hele linjen.

Bonding

I serien møder vi Pete, der får et nyt job. Han skal være assistent for sin veninde, der i sin fritid arbejder som dominatrix, og det ender i situationer, som Pete ikke har fantasi til at forestille sig. 

En historie der på en og samme gang er sød og ret forstyrret. Se serien på Netflix.

Miracle Workers

Steve Buscemi og Daniel Radcliffe er blandt hovedrollerne i denne nye serie, hvor to engle kommer på overarbejde for at overbevise Gud (Buscemi) om, at han skal lade jorden og menneskene overleve, selvom han helst ser verden fjernet.

Serien kan ses på HBO og hele sæsonen er tilgængelig fra start.

Good Omens

Så er det endelige tid til den længeventede Good Omens, der bygger på bogen af samme navn, som er skrevet af ingen ringere end kultforfatterne Neil Gaiman og Terry Pratchett.

Her møder vi en djævel og en engel og ikke mindst selveste antichrist i form af en 11-årig dreng, der er forsvundet, og det tvinger de to modsætninger til at slå sig sammen for at finde ham og ikke mindst at arbejde sammen for at forhindre verdens undergang. 

Den stjernespækkede serie rummer navne som Benedict Cumberbatch, David Tennant, Brian Cox, Frances McDormand og Michael Sheen.

Den længeventede miniserie får premiere på Prime Video 31. maj.

Dead to Me

Her er et nyt drama med Christina Applegate (vores værste år) i hovedrollen som Jen, der mister sin mand, da en flugtbillist påkører ham. I en sorggruppe møder hun Judy, som hun bliver veninde med, men Judy er ikke helt almindelig og måske hun heller ikke fortæller hele sandheden, men hun bakker Jen op i at finde ud af, hvad der skete i hendes mands liv op til hans død.

Serien kan se på Netflix.

Lucifer

Den irriterende, men charmerende Lucifer er tilbage med sin 4. sæson på Netflix i starten af maj, og der er denne gang skruet en tand op for det hele – ikke mindst er der dømt bar røv til hovedpersonen en del gange. 

Der er lagt op til en vild og kaotisk sæson med englebabyer, hævngerrige præster og orgier. Se eller gense serien på Netflix. Denne serie kan være en smule punk.

bruger kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *