Patrick Stewart vender tilbage som Picard

admin — 08. jun 2019 15:18

Den populære skuespiller vender tilbage til en af sine glansroller.

Hører du til dem, der har savnet universet omkring Star Trek er der gode nyheder på vej. 

Det skriver Tjeck Magazine.

Begejstrede Star Trek fans kan godt sætte sig til rette i sofaen og glæde sig til den kommende tilføjelse ‘Star Trek: Picard’.

Her vender nemlig selveste Patrick Stewart tilbage til rollen som Jean-Luc Picard. 

Den nye serie finder sted 20 år efter handlingen i 2002 filmen ’Star Trek: Nemesis’, hvor Picard optrådte sidste gang, og handler om de konsekvenser som handlingen i ’Star Trek’ fra 2009 har.

I den endte det nemlig pænt skidt for planeten Romulus.

I den udsendte teaser har Picard tilsyneladende omfavnet pensionisttilværelsen og tuller rundt på en vingård, men spørgsmålet er, om han er gået glad på pension og af de rigtige grunde.

Meget mere løftes sløret altså ikke her i første omgang, ud over at det drejer sig om en serie på 10 afsnit.

Stewart og Star Trek universet

Den nu 79-årig Patrick Stewart sås første gang i rollen som Picard i serien ’Star Trek: The Next Generation’ tilbage i 1980’erne.

Serien løb første gang over skærmene i USA i 1966, hvor den bl.a. havde William Shatner og Leonard Nimoy hovedrollerne, men i 1987 kom der altså nyt blod til i form af et nyt kuld med bl.a. Patrick Stewart i spidsen, og han kom til at optræde i serien helt frem til 1994, ligesom han tog del i de efterfølgende fire film, der blev lavet om flåden og dens mange eventyr.

I den kommende serie får han selskab af bl.a. Santiago Cabrera fra ’Big Little Lies’, Alison Pill fra ’The Newsroom’, Harry Treadaway kendt fra ’Penny Dreadful’.

Den bliver produceret af flere deriblandt Patrick Stewart selv samt Alex Kurtzman, der også var inden om 2009-filmen og også har produceret ’Sleepy Hollow’-serien og Douglas Aarniokoski, der har produceret Machete Kills fra 2013 og ikke mindst Resident Evil: Extinction fra 2007.

Seriens premieredato står indtil videre som ukendt, men at den skulle komme i 2019. 

Om vi her i det kolde nord, når at få den nye serie allerede i år, vides ikke og der er som sagt ikke offentliggjort en dato eller hvilken streamingtjeneste der samler serien op og stiller den til rådighed.

Men vi skal måske overveje, om det bliver et af de sidste gensyn med den populære Stewart hans alder taget i betragtning.

bruger kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *