Priser på streamingtjenester

Redaktionen — 03. feb 2019 15:44

Det er ved at være halvdyrt, hvis man gerne vil følge med alle de film og serier som streamingtjenesterne kommer med. Til gengæld er konkurrer de på kvalitet.

Det er blevet dyrere og abonnementerne bliver forringet, men da hver tjeneste også satser på at levere egenproduktion af kvalitetsindhold, kan det være svært at holde prisen nede. 

Det skriver TV2.

Omvendt kan det betyde, at du en dag kommer til at vælge mellem dem en dag, og bliver piben nødt til at få en anden lyd hos udbyderne, der lidt har kunnet hvile på den sovepude, at de konkurrerede mest konkurrerede med de traditionelle tv-pakker som efterhånden er passé.

Priserne stiger og abonnementerne forringes

Netflix introducerede 2018 deres dyreste abonnement Ultra.

Samtidig forringede de abonnementerne forhold til det antal skærme, som husstanden kan benytte på samme tid.

HBO hævede sidste år deres pris fra 89 kr. til 99 kr. om måneden med den begrundelse, at HBO i har ønsker om at lave flere nordiske produktioner. Den første af dem ’Gøsta’ får premiere i 2019.

Amazon Prime Video har fortsat en relativ lav pris i omegnen af 45 kr., men det skyldes nok også, at det halter lidt på udvalgsdelen indtil videre, der er præget gamle film fra firserne.

Amazon Prime Video har dog allerede bevist, at de kan levere ligeså fængende egenproducerede serier, så de vil med tiden komme til at blive en værdig konkurrent til de mere etablerede tjenester.

The Man in the High Castle, The Marvelous Mrs. Maisel og The Tick er blot nogle af de flotte og underholdende serier som Prime kan tilbyde.

Og indtil videre er der også et stykke vej de mere traditionelle konkurrenters priser.

Viaplays tager et sted mellem 289-310 kr. for deres, men her er der da også sport inkluderet, hvilket ikke er en satsning som de traditionelle streamingtjenester ikke har interesse i at gå ind i på nuværende tidspunkt.

Er du ikke sportsinteresseret eller fan af realityprogrammer, vil denne tjeneste uinteressant for dig, selvom de også har lidt serier.

TV2 Play har taget det traditionelle tv-set up med reklamer med sig online, men giver dig mulighed for at vælge, om du vil have det rigtig billigt fra 39 kr. med reklamer, eller om du hellere vil være fri og så betale 139 kr. Her finder du et fint udvalg af live-tv, danske programmer og tv-serier, mens det halter, når det kommer til film.

Til gengæld kan det koncept med eller uden reklamer blive aktuelt for de andre streamingtjenester, hvis de fortsætter med at hæve prisen i jagten på penge til indhold.

bruger kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *