Rygter om hemmelig Oscar-vært

Redaktionen — 21. feb 2019 15:42

Optakten til året Oscaruddelingen er indtil videre foregået i bedste ”halløj i Hollywood-stil, og nu går der rygter om, at der måske er fundet en vært alligevel”.

Nedtælling til året Oscar-show har budt på spænding ud over det sædvanlige efter stand up-komiker og skuespiller Kevin Hart valgte at trække sig som vært for året Oscar-uddeling på baggrund af udtalelser på det sociale medie Twitter, som kritikere kalder homofobiske.

Og efterfølgende forlød det, at Oscar-showet helt havde i opgivet af finde en person til at stå for værtsrollen under den prestigefyldte prisuddeling.

Men nu svirrer rygterne igen, om at der faktisk er fundet en vært til showet.

Ifølge the Guardian går rygterne denne gang på, at det er selveste Whoopi Goldberg, der skal udfylde rollen. Om det er sandt, vil vise sig i weekenden, når Oscarshowet ruller over skærmen 24. februar.

Goldberg har tidligere optrådt i rollen som Oscar-vært tilbage i 2002.

Men det er ikke kun værtsrollen, der har været problematisk. Også valget af begivenhedens presenters – altså de der præsenterer og overrækker priserne har været en storm ombrust omgang.

For eksempel er det normalt det forrige års vindere af skuespilpriserne, der præsenterer det efterfølgende års nominerede og uddeler pris, men selvom det er en tradition, forlød det en overgang, at det ikke ville komme til at være sådan i år.

Men heldigvis har Akademiet skiftet mening, så du kan forvente at se Allison Janney og Gary Oldman præsentere kategorien ’bedste mandlige skuespiller’ og Sam Rockwell og Frances McDormand præsentere kategorien bedste ’kvindelige skuespiller’.

Som noget nyt vil der være udefrakommende - altså folk der ofte forbindes med andre brancher end filmbranchen – til at præsentere de nominerede i bedste film-kategorien. 

Tennisspilleren Serena Williams siges at skulle præsentere den nominerede ‘A Star Is Born’, der er produceret og instrueret af Bradley Cooper og har Lady Gaga i hovedrollen.

De noget mere film-relevante Mike Myers og Dana Carvey skal ikke overraskende præsentere ‘Bohemian Rhapsody’, der handler om Freddie Mercury. Det hænger bl.a. godt sammen med deres filmhits Waynes World og Waynes World 2, der i 1990’erne ikke mindst brugte Queen-nummeret til en legendarisk bilscene.

Af andre interessante presenters ventes bl.a. sangerne Queen Latifah, Jennifer Lopez og Pharrell Williams og komikerne Keegan-Michael Key, Amy Poehler, Trevor Noah, Tina Fey og John Mulaney.

Ligesom sværvægtere indenfor skuespillerfaget som Angela Basset, Michael Keaton, Helen Mirren også ventes på scenen samt ”yngre” navne som Paul Rudd, Krysten Ritter, James McAvoy og Melissa McCarthy.

bruger kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *