Sådan får du en bedre streamingoplevelse

Redaktionen — 02. jan 2020 13:15

Sponsoreret indhold

Streaming af både tv, serier og film er mere og mere almindeligt i de danske hjem. Det er dog ikke alle, der har en lige god streamingoplevelse hver gang, og det kan skyldes en lang række forskellige årsager. Oplever du for eksempel, at din film hele tiden hacker, er det på tide at gøre noget ved det, da det virkelig kan ødelægge hele oplevelsen. Heldigvis kan du her i artiklen blive meget klogere på, hvad du med fordel kan gøre, hvis du vil opnå en bedre streamingoplevelse derhjemme. 

Find den bedste internetudbyder 

Hvis du gerne vil opnå en bedre streamingoplevelse, er det først og fremmest vigtigt, at du har den bedste internetudbyder. Hvis dit internet ikke er hurtigt nok, vil du nemlig opleve, at forbindelsen hele tiden vil hakke eller gå i stå. Det er bestemt ikke hensigtsmæssigt, når man er midt i sin yndlingsfilm eller favorit tv-serie. Læs mere om de bedste internetudbydere, der giver dig de rette betingelser for en endnu bedre streamingoplevelse. 

Har du nok data i dit abonnement? 

Det er endvidere vigtigt, at du har nok data i dit abonnement til at streame. Der er ingen tvivl om, at streaming kræver rigtig meget data, og det kan hurtigt blive dyrt for dig, hvis du streamer for meget i forhold til mængden af data i dit abonnement. Undersøg derfor forinden, om der er en datagrænse i den internetaftale, du har. Der er for eksempel nogle mobilabonnementer, der har en grænse for, hvor mange GB du har mulighed for at hente pr. måned, såfremt du streamer via din smartphone. 

Prøv at streame på en anden måde, end du plejer 

I dag kan man streame på mange forskellige måder. Du kan for eksempel streame via din computer fra den enkelte streamingtjenestes hjemmeside, eller du kan streame via dit tv, såfremt du har et Chromecast, et smart-tv eller et Apple tv. Endelig kan du streame på din smartphone eller tablet via en app. Har du problemer med at streame, kan du med fordel prøve at teste forskellige metoder. Det kan i mange tilfælde hjælpe til, at du får en bedre streamingoplevelse. Det er dog ikke til at sige på forhånd, hvad der fungerer bedst for lige netop dig, hvorfor du er nødt til at prøve dig frem. 

Skift browser, hvis du streamer via din computer 

Det er meget normalt at streame via sin computer. Hvis du oplever, at kvaliteten på streamingoplevelsen ikke er i top, kan du med fordel forsøge at skifte internetbrowser og for eksempel prøve med Google Chrome frem for Safari, hvis du har en Mac computer. Ved at følge ovenstående råd vil du forhåbentlig kunne opnå en bedre streamingoplevelse. Er det første gang, du skal i gang med at streame, kan du her læse mere om, hvordan du kommer godt i gang med streaming.

bruger kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *