Sådan finder du underkategorierne på Netflix

Redaktionen — 06. apr 2019 07:19

Det kan godt være svært at finde rundt på den populære streamingtjeneste til tider – specielt, hvis du er på jagt efter film i en særlig type genre. Se, hvordan du gør.

Har du nogensinde tænkt over, at du kun har overblik over en brøkdel af Netflix indhold, og at det kan være lidt udfordrende, hvis du er på jagt efter en bestemt type film, men ikke rigtig ved, hvad du skal søge på?

Netflix har koder for de forskellige undergenrer på film og serier, og hvis man kender dem, er det pludselig langt lettere at finde rundt i det store udvalg.

Sjove navne og anderledes underkategorier

Nogle af undergenrerne er dog lidt skæve, men det kan være lidt sjovt at gå på opdagelse i nogle af de kreative titler, for at se hvilke film, der gemmer sig bag ved dem.

Der er ikke tale om hemmelige koder eller et hemmeligt sortiment – her er film og serier blot oplistet på en anden måde.

Med koden 67673 kan du for eksempel finde alle Disney film, og med koden 11559 finder du alt inden for stand up. 

Det er der jo ikke rigtig noget mærkeligt i, og du kan egentlig bare søge på selve ordene, men der er også underkategorier som Satanic Stories - en kategori som ikke er så mundret at søge på, og her er det jo så lettere at søge på koden 6998.

Det er sikkert heller ikke så tit, at du søger på frasen Cerebral Action & Adventure, men ikke desto mindre er det også en genre med sin egen kode 4778. Denne kryptiske titel rummer bl.a. film som Interstellar, Remember og Blade Runner.

Det er ikke sikkert, at du synes at alle kategorierne passer lige godt til indholdet, men det er stadig sjovt at se, hvad der gemmer sig bag.

Du skal blot taste dem ind i Netflix søgefelt, men du kan også vælge at bruge browseren, hvis du af en eller anden grund finder det lettere.

Her sætter du bare genrens kode ind i parentes. i URL, f.eks. www.netflix.com/browse/genre/[XX] .

Her kan du se listen med de mange koder, der er en direkte adgang til de alle forskellige undergenrer.

Og så er det bare at slå sig løs og hygge sig med, hvad der gemmer sig bag de mange tal.

Bemærk, da Netflix skifter ud i deres indhold ind imellem, kan du godt risikere at støde på tomme kategorier.

bruger kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *