Se den fulde trailer til Toy Story 4

Redaktionen — 21. mar 2019 12:57

Er du fan af de populære Toy Story-film kan du godt begynde at glæde dig til slutningen af sommeren, hvor sidste skud på stammen Toy Story 4 får premiere.

Og nu er den første fulde trailer endelig frigivet, så vi kan kigge lidt på kommende historie, der rammer de danske biografer i sensommeren.

Såvel Tom Hanks som Tim Allen indtager igen rollerne som henholdsvis cowboyen Woody og astronauten Buzz Lightyear.

De to bor, sammen med alle de velkendte venner nu, hos en lille pige ved navn Bonnie, og alt er så at sige ved det gamle, indtil Bonnie endda præsenterer dem for et nyt stykke legetøj, som hun helt selv har lavet af genbrugsprodukter, og som derfor ikke er helt har indstillet sig på at skulle til at agere legetøj, når nu man er skabt til noget andet.

Og det ender med at sende Woody ud på nye ufrivillige eventyr i den store verden.

En tung arv

Den nye film skal leve op til en tung arv fra de første tre Toy Story som har været ubetingede succeser for Pixar.

Den første udkom i 1995 i USA og 1996 i Danmark og skabte historie, i og med det var filmhistoriens første 3D spillefilm, og det er siden blevet til et ikke mindre frugtsommeligt samarbejde med Disney, der også var med inde over det første hit.

Filmen fik en fortsættelse i 1999, og mange var spændte på, om Toy Story 2 ville kunne leve op til forventningerne til den første. Det kunne den heldigvis på mange måder, men der skulle alligevel gå hele 11 år, før vi igen kunne hygge os i selskab med de velkendte legetøjsfigurer. 

Toy Story 3 udkom i 2010, og den var værd at vente på. Filmen har til stadighed en rating på 8,3 på IMDb – altså en meget høj vurdering.

Det er den samme rating som den første Toy Story og noget mere end Toy Story 2, der har opnået en rating på 7,4, hvilket stadig er i den rigtig gode ende, om end den som vurderingen antyder ikke er helt på højde med den allerførste.

Nu må vi så væbne os med tålmodighed for at finde ud af, om det er har været værd at vente 9 år på nummer 4, eller om denne generation vender tommelfingeren ned ad på det gammeldags legetøj.

Toy Story 4 får premiere den 29. august 2019 i Danmark.

bruger kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *