5 film og serier der får dig gennem regnfulde marts

Redaktionen — 15. mar 2019 23:28

Det er hverken sommer, sol eller søndag, men marts, møgvejr og meget lidt forår.

Derfor kan du passende kan bruge tiden foran fjernsynet, computeren eller biograflærredet, mens vi venter på det rigtige forår.

Der er nemlig massevis af gode premiere i både biografen og på streamingtjenesterne, hvis du ikke magter at slæbe dig ud af sofaen, så læn dig tilbage og slå tiden ihjel med varm kop hygge.

Captain Marvel (2019)

Captain Marvel har for nyligt fået premiere i de danske biografer, og det den har været ventet blandt fans af Marvels univers.

Carol Danvers er så heldig at få superkræfter, og det er ikke kun godt for hende, for både hun og jorden får brug for dem, da to galaktiske racer tørner sammen på jorden, og det er nu op til Danvers og hendes forbundsfæller at få den ged barberet.

Us (2019)

Jordan Peele er ikke bare sjov, når han som den ene del af komikerduoen (Keegan-Michael) ’Key & Peele’ slår sig løs. 

Han har for længst bevist, at han også er lidt af en gysermester med filmen ’Get out’ fra 2017. Derfor har hans næste projekt Us også været længe ventet.

I denne gyser møder vi Adelaide Wilson, der vender tilbage til barndomshjemmet til en familieweekend, men det bliver alt andet end sjovt for hende og de andre. Filmen får premiere 21. marts i biograferne.

Turn up Charlie (2019)

Idris Elba spiller den fallerede DJ og ungkarl, der forsøger at få gang i karrieren, samtidig med at han er blevet sat til at passe sin bedste vens datter, der er noget af et problembarn. Denne Netflix-serie er helt dugfrisk og netop landet på filmtjenesten.

American Gods sæson 2 (2019)

Har du endnu ikke fået set American Gods serien på Amazon Prime, så er det på tide at komme i gang. Ikke mindst fordi du så kan binge den første sæson sammen med den anden, der netop er udkommet.

Shadow er kommet ud af fængslet og får tilbudt et job af en mystisk mand, der kalder sig "Wednesday", og herfra går du kun ned ad bakke for den virkelige verdens regler er sat ud af spil.  

Det er ikke for sjov, at serien score hele 8 på IMDb, og jo, det er en ret god karakter.

Billions sæson 4 (2019)

Med en solid karakter på 8,4 på IMDb er serien ’Billions’ ikke til at komme uden om, og har du ikke allerede HBO Nordic, er det nu du skal slå til, så du kan komme i gang med den.

Selveste Damien Lewis og Paul Giamatti spiller de rivaliserende hovedroller, og det går ikke stille for sig, for der er mange penge på spil.

bruger kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *