Stream tv og serier på Samsung Galaxy S21

admin — 07. mar 2021 21:30

Sponsoreret indhold

Er du vild med streaming af tv og serier – og er du ofte på farten, mens du streamer? Du har sikkert oplevet, at din nuværende – eller tidligere – smartphone indimellem havde svært ved at streame tv eller dine yndlingsserier. Det kan også være, at du har savnet et større display, når du streamer fra din smartphone. 

Vi har fundet et godt bud på tre af markedets stærkeste topmobiler. Det drejer sig om Galaxy S21, S21+ og S21 Ultra fra Samsung, som stammer fra den velkendte Samsung Galaxy-serie. Læs meget mere om Samsung Galaxy-serien og Samsung Galaxy med abonnement og Samsung Galaxy uden abonnement nedenfor.

Alt du skal vide om Samsung Galaxy-serien

Du har uden tvivl hørt om Samsung Galaxy telefonerne på et eller andet tidspunkt. I så fald er det ret sandsynligt, at du har stiftet bekendtskab med Samsungs Galaxy-serien. En serie, der har fået stor ros på markedet de sidste mange år. 

For nyligt kom sidste skud på stammen på markedet. Galaxy S21 5G, som også kan købes som Galaxy S21 Ultra 5G. Størstedelen af anmeldelserne vurderer Galaxy S21 til at være skarp og i høj kvalitet. 

Samsung S21 Ultra bliver vurderet til at være endnu skarpere og faktisk én af de bedste smartphones på markedet i øjeblikket. Samsung er generelt kendt for at levere smartphones, der præger årtiet og hæver barren, når du kommer til mobiloplevelser. De er især dygtige til alt, der hedder innovativ teknologi og holdbart design.

Vi skal se nærmere på, hvordan smartphonesene adskiller sig fra hinanden – og hvad et mobilabonnement kan supplere med.

Skal du vælge Samsung S21 eller Samsung S21 Ultra? 

Ovenstående spørgsmål afhænger altid af, hvem du er – og hvilke mobilbehov du har. Vi formoder, at du læser denne artikel, fordi du er særligt glad for at streame serier, tv og film. I den forbindelse søger du med garanti en smartphone, der er i stand til at levere varen, og som ikke crasher løbende. 

Allerede her er Samsung Galaxy S21 ét af de bedste bud på markedet til netop det behov. Både Samsung Galaxy S21 og Galaxy S21 Ultra fås med 5G-netværk. Begge smartphones er udstyret med en stor processer og høj ydeevne. Forskellen er de mere avancerede features. Samsung Galaxy S21 fra Samsung har ét af markedets bedste kameraer og en displaystørrelse på 6,7 tommer. 

Samsung Galaxy S21 Ultra har et endnu bedre kamera med helt op 108 megapixel og 100x zoom. Derudover har den et større display på 6,8 tommer. Den har også en højere opløsning end Samsung S21, og så har den en meget lang batterielvetid med 6000 mAh-batteri.

Med de features i betragtning er der altså forholdsvist store forskelle på Samsung Galaxy S21 og S21 Ultras specifikationer. Fordelen er, at begge smartphones fås med det nye 5G-netværk, som giver lynhurtige hastigheder. Især hvis du supplerer med et mobilabonnement inklusiv 5G-netværk. Mange steder kan du desuden streame en stor mængde musiknumre uden at bruge mobildata. 

Du kan finde din Samsung Galaxy-pris hos de respektive elektronikforhandler og vælge med eller uden mobilabonnement. 

bruger kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *