Tegneserier der bliver til tv-serier i 2019

Redaktionen — 03. mar 2019 15:55

Det sprøjter ud med film og serier der er blevet til på baggrund af nye eller ældre tegneserier, og 2019 bliver ikke anderledes. 

Det har været med svingende indsats og succes at mange af de tegnede serier er overgået til filmlærredet eller tv-skærmen, men der er en sund tendens i gang, der betyder at mange af de lidt ærgerlige film og serier er røget af plakaten igen, og at der nu kommer versioner, hvor det er tydeligt, at holdet bag virkelig har lagt sig i selen.

Således er både The Umbrella Academy og Titans af en helt anden kaliber end den nu sløjfede Iron Fist,

Watchmen

Alan Moores og Dave Gibbons legendariske Watchmen bliver for første gang til en serie.

Den blev tilbage i 2009 lavet som film af instruktøren Zak Snyder og det endte som en ret ok, om end lidt lang film om en gruppe forhenværende superhelte, der lever i midten af 1980’erne i et alternativt univers, hvor USA og Rusland er på randen til en katastrofekrig. 

Superheltene er ikke længere i kridthuset, for de er alt andet end selvopofrende og sunde mennesker, men den umage gruppe af ex-helte må nu samles igen.

Watchmen ventes at få premiere på HBO Nordic i 2019.

The Boys

Tegneserien The Boys er en serie i den mere uhøjtidelige ende, og det handler endnu engang om superhelte, men tegneserieskaberen Garth Ennis’ univers er noget særligt, og det er ikke uden grund, at han har vundet adskillige Eisner-Awards for sit arbejde.

Det er også ham, der er manden bag tegneserien Preacher, som har kørt som serie siden 2016. 

Det var bl.a. Seth Rogen og Evan Goldberg, der stod bag den adaptering, og det er også dem, der er på spil her.

Superhelte er i dette univers nogle korrupte skiderikker, og derfor må The Boys, der er en gruppe under CIA overvåge dem og indimellem have ”en samtale” med dem med enten ord eller næver. Denne serie er ikke for børn, selvom den er sjov.

The Boys får premiere på Netflix i løbet af 2019.

Hellboy

Premieren på Hellboy er lige om hjørnet, og den nye film er trukket i en noget mere dyster retning end de to foregående som instruktør Guillermo del Toro lavede med Ron Pearlman i hovedrollen for år tilbage.

Den nye film er en R-rating, altså er den kun for det voksne publikum.

Hellboy-tegneserien er lavet af Mike Mignola og handler om Hellboy, der kom til jorden fra helvede, da han var barn og vokser op her

Hellboy får biografpremiere 11. april 2019.

bruger kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *