The Umbrella Academy får en sæson 2

Redaktionen — 06. apr 2019 07:26

Netflix bekræfter, at der kommer endnu en sæson af den populære serie.

Den første sæson af The Umbrella Academy tog seerne med storm, da den fik premiere 15. februar på Netflix.

Det skyldte sikke mindst, at der er tale om en lidt anderles og til tider ret dyster serie på trods af den gennemtrængende humor, som den også besidder.

Og nu er der godt nyt til de mange fans, som serien skabte, for superheltene vender nemlig tilbage.

Netflix har givet i ‘The Umbrella Academy’ grønt lys til en sæson 2 af den nye Netflix original.

Ukendt premieredato på sæson 2

Der er endnu ikke sat nogen dato på, hvornår vi skal glæde os til, men til gengæld skulle det være slået fast, at alle heltene vender tilbage.

Men det er heldigvis ikke kun dem, vi får at se igen. 

Også sangerinden Mary J, Blige, der har fået meget ros for sin rolle som den hårdkogte agent, der gentagende gange forsøger at slå den umage søskendeflok, der spilles af Ellen Page, Cameron Britton, Tom Hopper, David Castañeda, Emmy Raver-Lampman og Robert Sheehan ihjel.

Har du endnu ikke fået set den spritnye serie, er det bare om komme i gang, så du er klar til den næste sæson, men du kan også vælge at gemme den til den næste sæson er ved at være klar, for du har med garanti ikke lyst til at slippe den brogede flok, når først du har stiftet bekendtskab med dem.

Serien handler om, at der i 1989 på den samme dato fødes 43 børn.

Det usædvanlige består i, at kvinderne ikke har været gravide før sidste øjeblik, og at hverken de eller deres børn umiddelbart har nogen forbindelse til hinanden.

Til gengæld er de usædvanlige, og en excentrisk millionær sætter sig for at adoptere seks af børnene for at oprette ‘The Umbrella Academy’, og uddanne/opdrage børnene til at blive helte, så de kan redde verden. 

Serien har fået en høj karakter på Imdb, og det er ikke uden grund. Selvom der er en del ting, der kan minde om eksempelvis X-Men, så er denne serie helt sin egen og på sin egen skæve måde, og den ender med at være helt sin egen, så se den – også selvom du troede, at du havde fået nok af grupper af superhelte.

Der skal nok vise sig en del overraskelser.

Se ‘The Umbrella Academy‘ på Netflix Danmark.

bruger kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *