Trailer til 'Blackberry'-filmen: Historien bag alles mobilafhængighed

MGDK — 22. mar 2023 09:31

Du finderen traileren i bunden af artiklen

Der var engang, i det gamle 1996, hvor folk ikke havde deres telefoner med sig overalt. Faktisk var mobiltelefoner dengang enorme mursten uden skærm, mere som forvoksede walkie-talkier end rigtige telefoner. Der var et mobilnetværk, men teknologien til telefonerne var ikke helt på plads endnu. Så kom Mike Lazaridis og Jim Balsillie og udviklede den første smartphone, BlackBerry, som for altid ændrede vores kommunikation. Historien bag BlackBerry er lige så interessant og fyldt med farverige karakterer som "The Social Network" og filmens portræt af Facebook og skaberen Mark Zuckerberg, og nu får publikum endelig mulighed for at lære denne fortælling at kende.

"BlackBerry" har Jay Baruchel i rollen som den teknikfokuserede og mere generte Lazaridis og Glenn Howerton som den hensynsløse forretningsmand Balsillie. Filmen vil fortælle historien med komisk snilde, baseret på Jacquie McNish og Sean Silcoffs bog "Losing the Signal: The Untold Story Behind the Extraordinary Rise and Spectacular Fall of BlackBerry". Den uafhængige canadiske skuespiller og instruktør Matt Johnson har co-skrevet manuskriptet med producer Matt Miller, og Johnson både medvirker og instruerer. Hvis du vil tænke på dette som "Den Canadiske Mobil-Social Network", er du velkommen, men "BlackBerry" ser ud til at være sin egen fantastiske film.

Det "sande" i anførselstegn betyder, at der sandsynligvis er taget nogle kunstneriske friheder, hvilket giver mening i betragtning af filmens komiske karakter. Howerton er fuldstændig ustyrlig i traileren, hvilket er Howerton på sit bedste, så "BlackBerry" vil helt sikkert have nogle sjove udbrud, komplet med en genialt barberet hoved, der får ham til at se ud, som om han mister håret. (Dennis fra "It's Always Sunny in Philadelphia" ville gå amok.)

Ud over Baruchel, Howerton og Johnson medvirker "BlackBerry" Michael Ironside, Michelle Giroux, Sungwon Cho, Rich Sommer, Mark Critch, Saul Rubinek og Cary Elwes.

Selvom nogle /Film-læsere måske ikke husker BlackBerry, var den engang et must-have teknologisk legetøj, og alle, der var nogen, havde en, der akavet stak ud af lommen. Tingene ændrede sig med opkomsten af ​​iPhone og dens kopister og konkurrenter, som sendte BlackBerry ud af forretningen. Dette er en rutsjebane-historie om op- og nedture for alle tider, og det bliver spændende at se, hvordan det hele udfolder sig på skærmen.

https://www.youtube.com/watch?v=cXL_HDzBQsM&t=1s

bruger kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *