Trailer til Watchmen-serie

admin — 19. maj 2019 21:16

Så er der endelig en trailer til længeventede serie over kulttegneserien ’Watchmen’.

Selve tegneserien, der er skabt af Alan Moore og Dave Gibbons, anses af mange for at være blandt de bedste inden for genren gennem tiderne.

Den udkom første gang i slutningen af 1980’erne, men blev først omsat til film i 2009, hvor instruktøren Zak Snyder tog fat på historien om gruppen af forhenværende superhelte, der nu lever i midten af 1980’erne.

Historien foregår i en alternativ verden, hvor Rusland og Nordamerika befinder sig på randen af en krig, og der er ikke meget hjælp at hente fra selvcentrerede superhelte, der er alt andet en populære efter en række hændelser.

Men verden er på kanten af en katastrofe og de tidligere helte må endnu engang trække i arbejdstøjet og samles ugen.

Stilen er mørk, tung og dyster og emmer af 80er skygger om atomtrusler.

I modsætning til filmen, ser det ikke ud til at serien kommer til følge den oprindelige historie tæt, og det endnu for tidligt at sige, om det kommer til at betyde, at fansene vender tommelfingeren ned.

Et stærkt B-hold 

En historie af den kaliber kræver selvfølgelig også et vel-casted team af filmfolk, og der ser heldigvis ud til at det er et erfarent crew, selvom det ikke ligefrem vrimler med navne fra A-listen.

For eksempel er det Damon Lindelof, der står bag projektet. Det er ikke sikkert, at du umiddelbart kender hans navn, men du kender med stor sandsynlighed et eller flere af de projekter, som han har arbejdet på gennem tiden.

Ud over at have skabt serien Lost, har han også været inden filmmanuskripter til film som Word War Z og ikke mindst Star Trek – de nyere versioner.

Sværvægteren Jeremy Irons er blandt deltagerne på rollelisten, hvor man også finder navne som Don Johnson og Louis Gossett Jr. samt Regina King, der bl.a. er kendt fra serier som Eureka og Touch og Tim Blake Nelson, der bl.a. er kendt fra filmen O Brother, Where Art Thou? og serien Unbreakable Kimmy Schmidt.

På trods af Irons, er der altså tale om en besætning, der hører under klasse B, men tag ikke fejl af, at der jo stadig er tale om et meget dygtige skuespillere med rigtig mange års erfaring inden for branchens forskellige genrer, og i historiens natur er der selvfølgelig brug for en flok modne skuespillere på alle måder.

Watchmen får premiere i efteråret 2019 på HBO Nordic.

bruger kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *