Tre danske serier fra 2019, du måske har overset

Redaktionen — 08. okt 2019 08:23

Sponsoreret indhold

2019 har indtil videre budt på mange oplevelser i seriernes verden og der er endnu flere på vej. Vi har indtil videre fået afslutningen på Game of Thrones, endnu en sæson af Stranger Things og mange flere af de internationale hitserier. Også danske serier har der været en god portion af i 2019, men hvis man alligevel ikke har fulgt helt med på hvilke serier, der er kommet til i årets løb, så har vi fundet et par stykker, som man med fordel kan tjekke ud.

Nærmere bestemt har vi kigget på tre forskellige danske serier som man måske har overset en i 2019. Læs med og bliv klogere på, hvilke serier der skal føjes til binge-listen.

Følg mig - på TV2 Play

TV2 lavede tidligere på året en serie, der går i dybden med, hvad de såkaldte “Influencers” laver. I flere afsnit kommer man helt ind under huden på SoMe-personlighederne og deres liv, når kameraet er slukket. Det er en serier, der handler om at alt, hva der foregår i de unge stjerners liv.

Ligefra at bo i København, og de udfordringer det medfølger, til maskinrummet hvor videoer som  en test af bronzer bliver til reelt indhold på Influencernes youtubekanaler. Det er en spændende og alternativ dokumentar, der viser et andet billede af, hvordan det er at have tusindvis af følgere på de sociale medier.

Minkavlerne - på TV2 Play & TV2 Zulu

Er man mere til comedy, så har TV2 Zulu lavet en decideret genistreg. I deres nye serie “Minkavlerne”, der er skrevet af de to komikere Kasper Gross og Jonas Mogensen formået at produceret en af de sjoveste komedieserier nogensinde på dansk TV. Med et stjernespækket besætning på holdet er Minkavlerne en fortælling om en dysfunktionel familie i Nordjylland, der kæmper med deres egne problemer.

Det er en fantastisk fortælling som rummer mange forskellige facetter og ikke lader lattermusklerne hvile i mange minutter. I hovedrollerne finder vi de to manuskriptforfattere, mens blandt andet stjerner som Niels Hausgaard, Bodil Jørgensen, Kirsten Lehfeldt, Frank Hvam, Ruben Søltoft og Mick Øgendahl spiller bærende roller i serien. Det er en exceptionelt sjov serie, der skildrer  absurde problemstillinger på en humoristisk måde.  

The Rain - På Netflix

Netflix introducerede sidste år, deres allerførste serie på dansk - The Rain. Det er en apokalyptisk fortælling, der forestiller Danmark i en regulær krigszone, hvor regnen slår alt ihjel på dens vej. Her følger man blandt andet skuespillerne Alba August og Mikkel Boe Følsgaard i deres roller, der sammen med en række andre karakterer skal forsøge at snyde døden og det apokalyptiske Sjælland.

The Rain har i år også fået endnu en sæson og en lige så populær efterfølger. Det nyeste kapitel i serien om de unge mennesker, der forsøger at flygte fra den krigslignende tilstand de befinder sig i, tilføjer hidtil usete udfordringer, nye karakterer og meget andet til fortællingen om The Rain. Det er også klart en serie som man bør føje til sin liste på Netflix.

bruger kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *