Turen går til varmt vejr

MGDK — 09. mar 2023 14:12
Foto Pexels

Savner du sol og sommer, og kan du ikke vente til sommeren kommer til Danmark? Så er det tilladt at tyvstarte lidt - bare en lille smule. Du behøver ikke engang tage drastiske beslutninger og rejse til Bali eller Thailand - du kan simpelthen bare nøjes med et lille smut til Spanien med nogle flybilletter spanien. Her nærmer sommeren sig allerede, så du kan nyde sommervarmen uden at skulle døje med deres +30 grader, som de ellers ofte har i juli og august.

Transporten

Kom nemt til og fra Spanien med flybilletter fra diverse flyselskaber - mulighederne er heldigvis mange. Du skal bare kigge på flybilletter spanien, og så er du nærmest halvvejs. Charterferier til Spanien er der også masser af, så er du til en mere nem og mere planlagt rejse, så kan du vælge denne type og optimere afslapningen. 

Hvis ikke du er til charterferie og at blive samlet op af charterbusser i lufthavnen, kan du også selv stå for transporten. Du kan forholdsvist billigt leje en bil og begive dig ud på de til tider snørklede spanske veje. Rejser du til en storby, er den offentlige transport til at have med at gøre. Pas dog især på i byer som Barcelona og Madrid, hvor især metroen er befængt med lommetyve som har turister som deres primære mål.

Pas på maven og nyd maden

Halvdelen af formålet med at rejse, er at spise. Og det spanske køkken byder på mange lækre ting som tortillas, paella og sommerdrikken sangria. Hygiejnestandarden er dog ikke altid lige så god som i Danmark, så tag eventuelt lidt forebyggende piller til maven før rejsen, så ikke du bruger størstedelen af rejsen på et toilet.

Storby eller strand?

Spanien byder på lidt af det hele - storbyferier, ophold på landet, eller badeferier. Og indimellem kan du kombinere flere af tingene. Tager du for eksempel til Barcelona, er stranden lige rundt om hjørnet, så her kan veksles flittigt mellem de to. Turen kan også gå til skønne Mallorca, hvor charterferie kan blandes med smuk natur og muligheden for at tage lidt væk fra de allermest turistede områder. 

Har du først besluttet dig for sol og varme i Spanien, kan det altså gøres på mange forskellige måder. Så du kan trygt gå i gang med at øve dig på at sige "hola, dos cervecas, por favor!"

bruger kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *